Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 16.02.2010
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Neix un nou espai de diàleg amb els ciutadans, "Parlem amb l'Alcalde"
La primera reunió s'ha convocat per al proper dissabte 6 de març, a les 12 del migdia, a la sala de plens
La Regidoria de Participació Ciutadana posarà en marxa el proper 6 de març un nou espai de diàleg obert als ciutadans, en compliment del compromís que el consistori va adquirir amb els participants del procés de participació Quin Llavaneres Volem. L'espai es diu Parlem amb l'Alcalde i servirà per fer arribar directament queixes, reivindicacions i suggeriments. La reunió es farà cada dos mesos, durant aquest any 2010: sempre serà un dissabte, a les 12 del migdia, i a la sala de plens.

Fruit del procés de participació ciutadana Quin Llavaneres Volem, que es va realitzar durant l'últim trimestre del 2009, els ciutadans van deixar sobre la taula 180 propostes relacionades amb diferents àmbits municipals. Aquest procés va permetre l'Ajuntament conèixer les inquietuds del carrer; ara se n'està fent seguiment i properament es presentarà un document d'avaluació a la comissió de seguiment de Quin Llavaneres Volem.
 
Paral·lelament i en compliment d'una de les reclamacions plantejades durant aquell procés, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres vol posar a disposició de les entitats i les comunitats de propietaris un nou espai de diàleg, en què els assistents puguin expressar les seves preocupacions i aportar idees per millorar la gestió municipal. Per aquesta raó, el consistori posa en marxa l'espai Parlem amb l'Alcalde, que s'estrena el proper dissabte 6 de març i que es convocarà cada dos mesos.

Reunions previstes

Dies

  • 6 de març de 2010
  • 8 de maig de 2010
  • 3 de juliol de 2010
  • 18 de setembre de 2010 (canvi de data)
  • 6 de novembre de 2010


Hora: 12.00 hores
Lloc: Sala de plens de l'Ajuntament

Diputació de Barcelona
^