X
A partir del 17 d'octubre, Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 09.12.2010
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La primera minideixalleria de Llavaneres
Estŕ situada al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, just davant de Ca l'Alfaro
Minideixalleria davant de Ca l'Alfaro

El passeig de la Mare de Déu de Montserrat, just davant de Ca l'Alfaro, és el punt on s'ha instal·lat la primera minideixalleria de Llavaneres. S'hi recull des de piles fins a bombetes i bateries de mòbils, entre d'altres.

Sant Andreu de Llavaneres compta amb una minideixalleria urbana de petits residus especials d'ús domèstic que permet recollir de manera selectiva piles, bateries de mòbils, residus d'aparells elèctrics i electrònics, CD's-DVD's, cartutxos d'impressora d'injecció i bombetes de baix consum.

Les minideixalleries són uns plafons fixes d'uns 2 metres d'alt per 1 d'ample i només 26 cm de profunditat amb compartiments destinats a recollir aquests petits residus.

Aquesta primera minideixalleria s'ha col·locat davant de Ca l'Alfaro, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat i la previsió és instal·lar-ne una segona davant de l'estació de tren, un cop s'acabin les obres, durant el primer trimestre del 2011.

La instal·lació d'aquests punts de reciclatge és possible gràcies al conveni que l'Ajuntament de Llavaneres ha signat amb l'empresa Blipvert SL, que assumeix el cost de la instal·lació. L'empresa també s'encarrega de manera gratuïta del servei de neteja, la recollida dels residus i el seu transport a reciclatge.


Informacions relacionades


Aquesta acció s'inclou en el programa de foment del reciclatge i la recollida selectiva de la Regidoria de Medi Ambient. En aquesta línia, el consistori ha ampliat recentment el recorregut de la deixalleria mòbil (podeu veure en el quadre adjunt els dies i lloc de les parades). A més, s'ha estrenat la nova deixalleria mancomunada, més àmplia i amb millors accessos: us en recordem la ubicació. També us recordem el balanç del servei de recollida selectiva durant el 2009 de Llavaneres.


Diputació de Barcelona
^