Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 20.04.2011
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Promoció Econòmica programa sessions formatives amb el projecte PORTA 22
porta 22Llavaneres s'ha adderit al projecte Porta 22 Maresme que conté un programa totalment interactiu on l'usuari, amb l'assessorament especialitzat d'un tècnic/a o de manera autònoma cerca allò que l'interessa: orientació acadèmica i professional, serveis per apropar-se correctament al mercat laboral, recursos per abordar els processos de selecció, com enfocar l'entrevista de treball, etc.

porta 22Sant Andreu de Llavaneres és un dels 25 ajuntaments que participen en el projecte

Porta 22 Maresme

que promou el Consell Comarcal del Maresme, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El  PORTA 22  és una plataforma d'accés lliure i on-line que conté les eines necessàries i diversos itineraris per guiar les persones a avançar professionalment. Informa a les persones usuàries dels sectors econòmics,  els perfils professionals, l'orientació acadèmica i professional més adequada i els ofereix diferents canals d´ofertes de feina. Aquest projecte té com a objectiu donar suport i eines als ajuntaments per combatre la complexa situació sociolaboral de molts ciutadans.

Fins el mes de juliol, el Consell Comarcal del Maresme ha programat un total de 184 sessions, 24 de formació per a personal tècnic municipal dels 25 ajuntaments participants i 160 per a usuaris/es dels serveis locals d'ocupació. Es calcula que es podran atendre 1.450 persones durant les 700 hores de formació. Llavaneres participarà en el projecte amb un total de 7 sessions formatives.

El projecte també inclou un apartat especialment dedicat als joves. Totes les persones interessades en aquestes sessions s'han de posar en contacte amb la regidoria de Promoció Econòmica omplint el següent formulari.

porta 22

També teniu més informació en aquest document adjunt

Fitxer: porta22Llavaneres_ok.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.09 MB

Diputació de Barcelona
^