Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.04.2011
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Taller per aprendre a crear pàgines web
plisweb


La regidoria de Promoció Econòmica organitza un taller per crear el vostre espai a Internet de manera fácil, ràpida i gratuïta.

El taller es portarà a terme el proper 19 de maig, de 18 a 20 h, a l'aula d'informàtica de l'Escola Sant Andreu, gràcies al conveni de cessió de l'espai que han signat l'Ajuntament i aquest centre d'ensenyament. En tan sols dues hores, els usuaris aprendran a crear una pàgina web des de zero mitjançant una aplicació que proporciona l'empresa catalana de software Edertone, encarregada d'impartir el taller formatiu.

Aquest taller s'adreça a les empreses i comerços locals, així com a autònoms i públic en general que desitgin poder disposar del seu propi espai a Internet de manera gratuïta i auto-gestionable. A més seran webs que apareixeran en els principals buscadors (tipus Google o Bing) i totalment compatibles amb aplicacions com facebook, twitter, youtube, flickr, etc.

Els usuaris que participin al taller aprendran a crear la seva pàgina sense necessitat de cap tipus de coneixement tècnic de programació i sense necessitat de disposar de cap programa específic al seu ordinador, ja que el lloc web es gestionarà directament des d'Internet.

Totes les persones interessades en participar en aquest taller de creació de pàgines web cal que s'inscriguin omplint aquest formulari.

Diputació de Barcelona
^