Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.05.2011
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Curs de nutrició, dietètica i manipulació d'aliments
A causa de la gran demanda registrada, la regidoria de Promoció Econòmica programa un nou curs sobre nutrició i manipulació d'aliments pels dies 24, 25 i 26 de maig.

 

cloenda manipulacióEl passat 5 de maig es va clausurar el primer curs de manipulació d'aliments organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de Llavaneres amb totes les places esgotades i amb diverses persones que havien quedat en llista d'espera. Davant d'aquesta demanda, l'Ajuntament organitza ara un nou curs de caractarístiques similars.

En aquest cas es tracta d'un curs de dietètica i nutrició, complementat pel curs bàsic de manipulador d´aliments. El curs està subvencionat al 100% i està adreçat a persones en situació d'atur. En total seran 10 hores de formació repartides entre els dies 24 i 25 de maig, en horari de 9.30 a 12.30 h, i el 26 de maig en horari de 9 a 13 h. El curs es farà a la sala polivalent de Ca l'Alfaro.

Per poder portar a terme el curs hi haurà d'haver un mínim de 12 persones incrites, amb un màxim de 25 places disponibles. Totes les persones que desitgin apuntar-se cal que omplin el següent formulari i portin la següent documentació a Promoció Econòmica: fotocòpia del DNI, fotocòpia de l'última nòmina o última vida laboral, i fotocòpia del full d’incripció al SOC com a demandant d’ocupació.

Per més informació sobre les inscripcions us podeu adreçar a la regidoria de Promoció Econòmica:

Ca l'Alfaro
Passeig de la Mare de Déu de Montserrat, 27-33
Tel: 937 023 644
Fax: 937 952 630
promocio.economica@llavaneres.es

Diputació de Barcelona
^