Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 31.05.2011
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres celebra el Dia Internacional dels Boscos

any internacional boscos

L'Ajuntament s'afegeix a les celebracions d'aquesta efemèride amb un seguit d'activitats per a petits i grans que tindran lloc el proper dissabte i que ens portaran a redescobrir l'entorn de la Font de la Llorita.

La Font de la Llorita serà escenari el dissabte 4 de juny de la celebració del Dia Internacional dels Boscos a Sant Andreu de Llavaneres. A partir de les 11 del matí hi haurà tot un seguit d'activitats organitzades des de l'Àrea de Medi Ambient, com ara una passejada per aprendre a identificar les diferents espècies d'arbres de l'entorn, taller de dibuix infantil, una xerrada sobre la prevenció d'incendis forestals, lectura de contes i una plantada d'arbres.


El programa detallat és el següent:

11-12.30 h: Sortida pels camins de la Font de la Llorita per conèixer el nostre medi natural. Aprendrem a identificar i descobrir els arbres del nostre entorn. Finalitzarem la passejada amb una plantada d'arbres.

11-12.30 h: Activitat infantil. Vine a dibuixar el bosc! Els dibuixos estaran exposats al Parc de la Llorita fins a l'acabament de l'acte.

12.30-13.30 h: Xerrada sobre la prevenció d'incendis forestals.

12.30 h: Activitat infantil: Lectura de contes. Cantem a l'arbre que anem a plantar, de R. Chapí i C. Fdz Shaw. Interpretat per Iñaki, del Grup de Teatre del Casal de la Gent Gran. L'arbre generós, de Shel Silverstein. Interpretat per Manuela, del Grup de Teatre del Casal de la Gent Gran.

13.30 h: Parlament sobre la diada i pica-pica de cloenda.


L'Ajuntament agraeix la col·laboració de:
ADF - Serralada de Montalt, Escola Sant Andreu, Escola Labandària, Escola Serena Vall, Casal de la Gent Gran, Autoescola Comarca, Bodega El Racó, Queviures Farnés, Pesca Salada Montse, Good & Funny, Cultius Casals, Escola de Natura del Corredor.

Diputació de Barcelona
^