Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.11.2011
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Lliurament de les targetes d'usuari de la deixalleria municipal
A partir de l'1 de gener de 2012, per fer ús de l'equipament caldrà presentar aquest distintiu

Lliurament de targetes d'usuari de la deixalleriaLa Regidoria de Medi Ambient està fent el repartiment, a través de d'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), dels carnets d'usuari de la deixalleria municipal de Les 3 Viles. Aquests carnets seran necessaris per fer operacions a la deixalleria a partir del proper 1 de gener de 2012. Per recollir-lo, cal adreçar-se a l'Ajuntament amb l'últim rebut del pagament de la taxa d'escombraries.

Targeta deixalleria municipalEn total, s'han imprès 5.000 targetes, una per a cada habitatge del municipi. Així doncs, les targetes no són unipersonals; sinó d'ús familiar. Hi figura l'adreça de l'habitatge, per una banda, i per l'altra hi ha els escuts dels tres ajuntaments que tenen mancomunada la deixalleria de Les 3 Viles, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac, així com un telèfon d'informació de la instal·lació.

El primer pas d'aquesta campanya va ser el repartiment d'un fulletó informatiu en què s'explica que l'ús de la targeta serà imprescindible a partir de l'any que ve per fer ús de la deixalleria fixa i també de la deixalleria mòbil. També s'hi recorda la ubicació de la deixalleria, al polígon industrial de Llavaneres, i el telèfon de contacte. Més informació, aquí. D'altra banda, s'informa que l'ús continuat i periòdic d'aquesta instal·lació pot suposar un descompte en el rebut de la recollida d'escombraries. Per aconseguir la rebaixa del 25% de la taxa, cal haver visitat la deixalleria un mínim de 12 vegades, en un període mínim de sis mesos.

A partir de l'1 de gener de 2012, per fer ús de la deixalleria municipal caldrà portar aquesta targeta d'usuari. La targeta servirà per portar un control de les visites que es realitzen al llarg de l'any i de la quantitat i el tipus de deixalla aportada. Un control imprescindible perquè a partir del 2012 s'aplicarà una limitació diària i anual per a alguns residus. Si se n'aporta més del permès, l'usuari haurà de satisfer l'import establert per l'ordenança fiscal corresponent.

 

Més informació

Deixalleria Les 3 Viles. Entrada en funcionament de la targeta d'usuari

Deixalleria Les 3 Viles. Entrada en funcionament de la targeta d'usuari

Fitxer: A5_deixallleria_3viles.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 626,5 kB

Diputació de Barcelona
^