Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 16.11.2012
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Gastronomia de tardor amb gust modernista
L'ambientació modernista de la Fira Alimentabò i la visita guiada pel patrimoni arquitectònic de Llavaneres, les novetats de la 14a Promoció de Productes Típics, que arriba els dies 24 i 25 de novembre

Fira Degustació

Tot és a punt perquè Llavaneres es converteixi, el cap de setmana del 24 i 25 de novembre, en l'escenari de la Fira de l'Alimentació, la Tardor i el Bolet, l'Alimentabò. Seran una vuitantena de parades distribuïdes pel passeig de la Mare de Déu de Montserrat i el carrer de Munt. La visita a la fira és un dels reclams de la cita gastronòmica de la tardor al municipi, la Promoció de Productes Típics que enguany commemora la 14a edició i que té moltes més propostes. Tot i mantenir les activitats més clàssiques, l'edició d'enguany presenta novetats: s'aposta per distingir la visita a la fira amb ambientació modernista i, a més, es podrà participar en una visita guiada per conèixer el patrimoni arquitectònic de Llavaneres. L'agenda Cultural de la Generalitat se'n fa ressó, aquí.

Dissabte 24 de novembre, durant tot el dia, i diumenge 25 al matí, el passeig de la Mare de Déu de Montserrat i el carrer de Munt es convertiran en un mercat a l'aire lliure, on triar i remenar. Hi haurà una vuitantena de parades d'alimentació, on no hi faltarà el bolet, i també d'artesania. La novetat d'aquesta fira Alimentabò 2012 seran els vestits d'època i l'ambientació modernista amb què s'impregnarà enguany l'esdeveniment, tot recordant que Llavaneres també té un important patrimoni arquitectònic modernista.

Aquesta aposta es complementarà amb una visita guiada, Llavaneres, del Renaixement al Modernisme, que convida a conèixer alguns dels edificis més emblemàtics de la nostra població. Les inscripcions ja estan obertes, aquí.

BoletsUn dels moments de més afluència de públic tornarà a ser la degustació popular de la poma farcida de Sant Andreu, de la cuina del bolet i de la Coca de Llavaneres, que es farà diumenge a les 12 del migdia.

A més, com sempre, la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme amb el suport de l'Agrupació Micològica Berguedana organitza l'exposició de bolets a la sala de plens de l'Ajuntament. Dissabte, recollida lliure pels boscos de Llavaneres i lliurament a la sala de plens, i diumenge repartiment de premis al bolet més rar i al bolet més gran.

Des d'aquest cap de setmana, a més, es pot degustar als restaurants participants els menús de la 14a Mostra de Productes Típics.

 

Informació relacionada
Fira Alimentabò, sortida de botigues al carrer, degustació gastronòmica de tardor i exposició de bolets
Diumenge, 25 de novembre de 2012
Pomes farcides, bolets i coca de Llavaneres, ofert per pastisseries i restaurants locals i, per acompanyar, degustació de vins i caves
Diumenge, 25 de novembre de 2012
Fira d'alimentació, de la tardor i del bolet amb productes de la terra i artesania alimentària
Dissabte, 24 de novembre de 2012
Dissabte, 24 de novembre de 2012
Dissabte, 24 de novembre de 2012
"El món dels bolets"
Dissabte, 24 de novembre de 2012
Dissabte, 24 de novembre de 2012
Fira d'alimentació, de la tardor i del bolet amb productes de la terra i artesania alimentària amb ambientació modernista
Divendres, 16 de novembre de 2012
Se servirà del 16 al 30 de novembre als restaurants participants
Diputació de Barcelona
^