X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.10.2013
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Aquest cap de setmana, Fira de Tardor!
Llavaneres convida a un cap de setmana de fira i gastronomia els dies 23 i 24 de novembre, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat

Fira de Tardor 2012

Tot a punt per a una nova edició de la tradicional fira i degustació dels productes típics de la tardor a Llavaneres, que el cap de setmana del 23 i 24 de novembre. La vila prepara la quinzena edició d'una festa gastronòmica que té com a objectiu promocionar la coca de Llavaneres, i també la cuina del bolet i la poma farcida de Sant Andreu, un plat típic de la festa major petita. Com sempre, aquesta festa gastronòmica serà el pòrtic de la Festa Major de tardor, que se celebra a l'entorn del 30 de novembre. Aquí us podeu descarregar el programa de la Fira.

Llavaneres convida a participar d´una nova edició de la degustació popular de la cuina de tardor. Serà diumenge 24 de novembre, a les 12 del migdia al passeig de la Mare de Déu de Montserrat. A preus populars, es podrà degustar la poma de Sant Andreu, plats elaborats amb bolets i les postres per excel·lència de la gastronomia local, la Coca de Llavaneres.

A més de la degustació, un dels actes centrals de la festa, la proposta inclou la visita a la fira d'alimentació i artesania, activitats infantils i exposició de bolets, durant tot el cap de setmana.

Com sempre per aquestes dates, a Llavaneres és temps de tastar les pomes farcides, la cuina del bolet i la coca de Llavaneres.

Informació relacionada
Diumenge, 24 de novembre de 2013
Pomes farcides, bolets i coca de Llavaneres, ofert per pastisseries i restaurants locals i, per acompanyar, degustació de vins i caves
Dissabte, 23 de novembre de 2013
Dissabte, 23 de novembre de 2013
Fira d'artesania, alimentació i mostra de comerç local
Diputació de Barcelona
^