X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.11.2013
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Dimecres 20, una nova proposta del "Forma't"
A les 10 a la Biblioteca de Llavaneres

El cicle per a la formació i l'ocupació Forma't continua demà dimecres 20 de novembre amb una nova proposta. La xerrada porta per títol Google places, com fer més visible la teva empresa a Internet, i anirà a càrrec d'Octavi Gonzalvez, de Kiribuki, assessorament TIC. La sessió començarà a les 10 del matí a la Biblioteca municipal de Llavaneres.

Us hi podeu inscriure de franc emplenant aquest formulari.

Contingut de la sessió

Google Places for Business és el servei gratuït que ofereix Google a les empreses per a poder ser localitzades al Web a través de la creació de fitxes d’empresa. Aquest servei de Google permet donar visibilitat a la nostra empresa quan els usuaris cerquin aquestes en serveis com Google, Google Maps, mòbils, Google Earth, Google+.

Si un usuari cerca la nostra empresa, directament al cercador o a qualsevol del serveis esmentats, o vol trobar empreses en una ciutat determinada, els serveis de Google mostren la fitxa de la nostra empresa en el resultat de la cerca, sempre i quan aquesta existeixi.

És molt possible també, que la fitxa de la nostra empresa es mostri en el resultat d’una cerca relacionada amb la categoria de la nostra empresa, i altres termes relacionats.

Una vegada la nostra fitxa d’empresa ha sortit en el resultat de cerca del diferents serveis de Google, de nosaltres depèn aprofitar l’oportunitat per captar el client. Una fitxa d’empresa completa, amb una descripció i categoria acurada, fotografies, horaris de l’establiment, enllaç a la pàgina web, etc poden fer decantar el client potencial pel nostre establiment o empresa. En les nostres mans està potenciar aquesta fitxa d’empresa.

És important saber que, Google recull dades com comentaris, horaris d’obertura, fotografies i més detalls de directoris locals i diferents llocs web que introdueix a les fitxes d’empresa de Google Places. Per tant, des d'un punt de vista de màrqueting, és molt convenient saber què diu aquest servei de Google de la meva empresa.En aquesta píndola, coneixerem:

  1. Que és Google Places for Business?
  2. Com m’han cercat els meus clients.Estadístiques de Google Places.
  3. Ofertes als clients a través d’aquest servei de Google.
  4. Altres alternatives (Foursquare, latitud, Groupcon)
Diputació de Barcelona
^