X
A partir del 17 d'octubre, Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
Versiˇ per imprimir
Documents
Normes per a l'autoritzaciˇ

Documentaciˇ. Cal presentar tota la documentaciˇ que es detalla a continuaciˇ al Registre General de l’Ajuntament (plaša de la Vila 1) abans de l’inici de l’activitat:

  • C˛pia del NIF o CIF (cal que presenteu el que correspongui, on vulgueu que es carregui el rebut)
  • Certificat sobre l’ Impost d’Activitats Econ˛miques (IAE), emŔs per l’ Agencia Tributaria  o ˙ltim rebut
  • Certificat d’estar al corrent de pagament dels aut˛noms o rŔgim de la Seguretat Social que correspongui o ˙ltims rebut de l'any en curs
  • P˛lissa d’asseguranša de responsabilitat civil vigent o full de compromÝs adjunt signat pel titular de la parada
  • Carnet de manipulador/a d’aliments si la parada Ús d’alimentaciˇ

Pagament de la taxa. La liquidaciˇ definitiva de la taxa estarÓ disponible a l’Organisme de Gestiˇ TributÓria de la Diputaciˇ de Barcelona (Plaša de la Vila, 1 de Sant Andreu de Llavaneres, edifici de l’Ajuntament o tel. 937023601). El pagament s’haurÓ d’efectuar abans de l’inici de l’activitat.

Material. En cas que necessiteu material per a l’activitat, l’Ajuntament pot cedir les carpes, cadires i taules, en funciˇ de la disponibilitat. Les solĚlicituds s’atendran per ordre d’arribada i cal presentar-les per escrit al Registre General de l’Ajuntament. En tot cas, caldrÓ recollir-lo a l’Ajuntament, i l’expositor en serÓ responsable de retornar-lo en les mateixes condicions un cop finalitzada l’activitat o reposar-lo i/o reparar-lo si s’ha malmŔs. Hi ha punts de llum al passeig per˛ els participants han de portar els cables, lladres i lÓmpares necessÓries per ilĚluminar la parada, i tenir en compte que si cal contractar mÚs potŔncia Ús a cÓrrec del participant.

VigilÓncia. Us recordem que l’Ajuntament no ha establert cap servei de vigilÓncia especÝfic amb motiu de la Fira de Nadal, per la qual cosa es recomana recollir tot el material instalĚlat en l’espai cedit quan el comerciant hagi d’absentar-se de la parada i durant la nit.  

Diputaciˇ de Barcelona
^