X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.06.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres celebra la Setmana Europea de l'Energia Sostenible
S'oferiran diverses activitats amb l'objectiu de fer arribar consells a la població per tenir cura del planeta

Setmana de l'Energia SostenibleL'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres celebrarà del durant la segona quinzena de juliol la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2014. Per fer arribar a la població els objectius d'aquesta celebració, ha organitzat diferents activitats: una xerrada sobre Economia domèstica, jocs per a la canalla i una exposició sobre Respostes al canvi climàtic: el paper dels municipi. Les activitats s’han organitzat amb el suport de l'Institut Català de l'Energia i la Diputació de Barcelona, i s'inclouen en el marc del Pacte d’Alcaldes per una Energia Sostenible local (PAES).

ACTIVITATS A SANT ANDREU DE LLAVANERES

Setmana de l'Energia Sostenible

Setmana de l'Energia Sostenible 2014
  Més info aquí.


Setmana de l'Energia SostenibleDivendres, 18 de juliol

17 h / Casal de la Gent Gran
Xerrada: Economia domèstica
Entrada lliure/ oberta a tothom

Donar a conèixer els avantatges de les diferents ofertes de subministrament d'energia i facilitar eines per evitar enganys en la contractació. També s'explicaran els detalls de les factures.


18.30 h / Passeig de Mare de Déu de Montserrat
Activitats i jocs al voltant de l'energia
Obert a tothom

Setmana de l'Energia SostenibleEls nens i nenes, acompanyats per pares i mares, podran participar en un taller de construcció de ginys solars. Els participants jugaran amb piles, fils elèctrics, plaques solars i motors per construir petites màquines.

També hi haurà un joc de gran format per conscienciar els infants sobre les situacions quotidines de consum energètic a la llar i la seva solució més eficient.

Ecocasa és el nom de la tercera proposta, adreçada a nens a partir de 6 anys, on els participants aprendran jugant com estalviar energia a casa.

A més, els infants de 3 a 8 anys podran interactuar amb el joc L'energia en un dia, que mostra de manera pedagògica les diferents activitats diàries d'un infant que requereixen una despesa energètica i proposa diferents opcions més o menys eficients per a cadascuna.


Segona quinzena de juliol

De 15.30 a 21 h (dilluns a divendres) / Biblioteca municipal

Exposició: Respostes al canvi climàtic: el paper dels municipis

Plafons explicatius que defineixen els compromisos de la UE en la lluita conta el canvi climàtic i el pacte d'alcaldes. També presenten de manera didàctica les contribucions que el ciutadà pot fer en el seu dia a dia per ser més curosos amb el planeta.

Diputació de Barcelona
^