X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 14.11.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres convoca un concurs gastronòmic
Per participar-hi, cal elaborar pomes farcides o bé un plat en què l'ingredient principal sigui el bolet

Inscripcions obertes per al 1r Concurs de Pomes Farcides i de Bolets de Sant Andreu, que s'inclou en la programació de la Fira de Tardor que Llavaneres celebra el cap de setmana del 22 i 23 de novembre. Les persones interessades en participar-hi poden apuntar-s'hi fins el 21 de novembre, emplenant aquest formulari. El guanyador de cada modalitat rebrà un premi de 150 euros. El jurat està integrat per representants de tres restaurants de reconegut prestigi: Can Jaume i Vil·la Minerva, de Llavaneres, i Les Ginesteres d'Argentona.

BASES DEL CONCURS DE POMES FARCIDES I DEL CONCURS DE BOLETS. FESTA MAJOR SANT ANDREU 2014

1.- La participació en els concursos és oberta a tothom, sense excepció d’edat, tret de cuiners i altres professionals del sector.

2.- Cada participant podrà presentar un sol plat per concurs.

3.- En el concurs de pomes farcides, s’ha de lliurar un mínim de tres pomes amb la salsa corresponent; i en el concurs de bolets s’ha d’elaborar un plat en què l’ingredient principal sigui el bolet.

4.- Per a inscripcions i recollida de números, cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament del 14 al 21 de novembre de 9.00 a 14.00 h.

5.- Els plats s’hauran de presentar una hora abans del concurs (18.00 h) i s’hauran d’identificar amb el número del participant.

6.- Hi haurà un premi únic de 150,00 € per al guanyador/a del concurs de pomes farcides, i un premi únic de 150,00 € per al guanyador/a del concurs de bolets. Els premis estan patrocinats per Burgeois Prime.

7.- El jurat estarà format per persones relacionades amb el món de la restauració de Sant Andreu de Llavaneres.

8.- El veredicte del jurat es farà públic el dissabte 22 de novembre de 2014, a les 19.30 h al passeig Mare de Déu de Montserrat.

9.- La participació en aquests concursos implica l’acceptació de les bases.


Més informació:

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme
Telèfon 937 023 600
 p.eco.llavaneres@santandreudellavaneres.cat

Diputació de Barcelona
^