X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
MENÚ DEGUSTACIÓ FUZION

“En la mesura que som éssers humans, viatgem: alguns estan sempre viatjant, tot i que sense moure's de lloc, per buscar altres estats, altres vides, altres ànimes.”


Cadacun dels plats del nostre menú degustació és una invitació a un viatge amb múltiples destinacions. Seleccionats de la nostra carta us proposem un gran viatge gastronòmic de nord a sud, d'est a oest, que uneix tradicions dels quatre confins.


Dumplings  
Navegació des d'orient a Galícia (Xina, Tailàndia i Galícia)  
Empanades xineses, farcides de formatge manxec i melmelada de Padró, per escurar en una vinagreta thai, amb matisos agredolços i suaument picants.
 
Kibbe sirio-libanès amb tzatziki  
Entrant des del mediterrani oriental (Síria, Líban, Turquia i Grècia)  
Carn de xai farcida d'espècies i fruits secs. S'acompanya de la tradicional salsa de iogurt amb anet i cogombre.
 
‘Pintxo’ de pop a la brasa  
De l'Europa atlàntica a la mediterrània (del País Basc a Itàlia, via Alemanya)  
Pop sobre una fina làmina del pa negre alemany, el pumpernickel, que es remata amb formatge gorgonzola lleugerament fos i escalivada.
 
Arepitas  
Viatge entre fronteres (Colòmbia, Veneçuela)  
Tortita de blat de moro nascuda en la tradició ameríndia, amanides amb pisco.
 
Rap a la bilbaína  
En traineres pel Cantàbric (País Basc)  
Gastronomia del Nord a la Mediterrània. L'exquisida i peculiar carn del rap, bé melosa, es transforma cuinat amb pebre vermell, all i bitxo.
 
Curri thai afruitat  
Destinació: Indoxina (Tailàndia i sud de la Xina)  
Un clàssic estofat asiàtic sobre la base de pasta de curri de color vermell i llet de coco. Es contrasta amb la dolçor del raïm xinès, el litxi
 
Medallons de filet  
Un voyage d'homenatge a dos francesos internacionals (França)  
Sucós i potent tall cuinat amb una reducció de Bourdeaux i foie
 
Lingot blanc  
Aventura a les aigües del Carib (Carib)  
Una tendra barra de xocolata blanca amb fruita de la passió, acompanyat de sorbet cítric de mandarina.
 
Caipifuzion  
Un inici per al final del viatge (Del Fuzion al Brasil)  
Lima, sucre i cachaça, la clàssica caipirinha convertida en un refrescant sorbet. S'incorpora cachaça, pel que conté alcohol.
 
Degustació de gelats  
L'última frontera: viatge cap al fred  
Per a un final de menjar refrescant, pregunta'ns què sabors oferim avui.

 
P.V.P. (sense beguda) 37.00 €
 
P.V.P. (amb maridatge de vins) 42.00 €

Diputació de Barcelona
^