Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 15.02.2015
Versió per imprimir
Comunicació
Gent de Llavaneres. GENT, D'ACORD AMB UN PROJECTE MUNICIPAL DE TOTS
Febrer de 2015
  • Taula de la campanya d’ACORD: ”Un desig per Llavaneres” al carrer de Munt
    Taula de la campanya d’ACORD: ”Un desig per Llavaneres” al carrer de Munt


    Els de GENT de Llavaneres sempre hem treballat per fer una política per a les persones. Un Ajuntament proper i que treballi per respondre les necessitats dels ciutadans. Els regidors han d’estar al servei de la gent, escoltar les demandes i donar raó de la seva gestió de manera més transparent. És molt important que els representants polítics expliquin com treballen. Per altra banda cal que la gent del carrer ens interessem per la gestió d’un poble que, cal recordar, és de tots.

    S’acosten les eleccions municipals del mes de maig. Hora de fer balanç de la feina feta i també d’engegar nous projectes que ens han de servir per orientar i dinamitzar el treball a l’Ajuntament del poble. Caldrà informar-se i conèixer les persones i grups municipals que s’ofereixen a representar-nos. Si ens conviden caldrà esforçar-se en participar.

    A GENT donem suport a aquelles formacions que fan democràtic el seu funcionament, que expliquen i fan públics els seus objectius, que no són excloents i que deixen participar tothom. Per això sempre celebrem que es consulti la gent i se la tingui en compte. Donarem suport a la coalició de partits ACORD per Llavaneres.

    Més informació: web ACORD per Llavaneres

Diputació de Barcelona
^