X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 07.05.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Municipals 2015: programació especial a Ràdio Llavaneres
eleccions2La Regidoria de Comunicació i Ràdio Llavaneres (107.8 FM) han preparat una programació especial a l'emissora municipal per donar cobertura a les eleccions al consistori del pròxim 24 de maig.

Ràdio Llavaneres i la Regidoria de Comunicació de Llavaneres organitzaran dos debats electorals amb motiu de les municipals del 24 de maig. El primer debat reunirà els números dos de les set candidatures que s’han presentat a la cita electoral. Es farà dilluns 18 de maig a les vuit del vespre, als estudis que l’emissora municipal té al segon pis d’El Casal de Llavaneres. El segon debat es farà dijous 21 de maig, a partir de les nou del vespre, i aplegarà els candidats a l’alcaldia. En aquest cas, serà un acte obert al públic, ja que es transmetrà en directe des de la sala polivalent d'El Casal.

A més, Ràdio Llavaneres també emetrà un programa especial el mateix dia de les eleccions, per oferir els resultats de l'escrutini en temps real i entrevistes amb els partits polítics perquè facin balanç dels resultats obtinguts i de la jornada electoral. Aquesta emissió es farà en directe des de la carpa que s'habilitarà al pati de l'escola Labandària.

Amb motiu de les eleccions municipals del 24 de maig de 2015, d'acord amb la voluntat de reflectir la pluralitat de la societat i del territori i atenent a la seva obligació com a mitjà de comunicació de titularitat pública, Ràdio Llavaneres, en coordinació amb la Regidoria de Comunicació de l´Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, i en base als recursos de què disposa, fa la següent proposta de cobertura informativa, que es complementarà amb la cessió d'espais gratuïts a les diferents candidatures.

PROGRAMACIÓ ESPECIAL

18 de maig / 20 h
Ràdio Llavaneres
Debat electoral amb els números 2 de les 7 candidatures presentades a Llavaneres.

21 de maig / 21 h
Sala polivalent d'El Casal de Llavaneres
Debat electoral amb els caps de llista.

24 de maig / 20 h
Escola Labandària
Jornada electoral. Programa especial eleccions.

Informació relacionada
La xifra representa un 41,16% del total, gairebé quatre punts més que al 2011
Acord per Llavaneres se situa com a segona força més votada, seguida per CiU
Votacions en marxa als dos col·legis electorals de Llavaneres, on 7.650 electors estan cridats a les urnes per escollir el nou govern municipal
Dijous, 21 de maig de 2015
Debat electoral amb els candidats a l'alcaldia que concorren a les eleccions municipals de Sant Andreu de Llavaneres.
Els números 2 de les set candidatures que aspiren a governar l'Ajuntament de Llavaneres participen en el primer debat organitzat per Ràdio Llavaneres
Dilluns, 18 de maig de 2015
Debat electoral amb els número dos de les candidatures que concorren a les eleccions municipals de Sant Andreu de Llavaneres.
Diputació de Barcelona
^