Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 22.05.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Aquest diumenge, eleccions municipals

UrnaAquest diumenge 24 de maig hi ha eleccions municipals, per escollir la composició dels ajuntaments per als propers quatre anys. A Llavaneres, els dos col·legis electorals, que s'habilitaran a les dependències de l'Escola Serena Vall i de l'Escola Labandària, obriran les portes de les 9 del matí a les 8 del vespre. Al nostre municipi, hi ha 7.650 electors cridats a les urnes, 212 més que ara fa quatre anys, que hauran d'escollir 17 regidors i regidores.

A Sant Andreu de Llavaneres, es tornaran a constituir dos col·legis electorals, a l'Escola Serena Vall i a l'Escola Labandŕria. El primer col·legi tindrŕ cinc meses i el segon, sis. Aquesta és la distribució dels col·legis electorals per veďnats:

COL·LEGI ELECTORALADREÇADISTRIBUCIÓ PER VEĎNATS
Escola LabandŕriaPg. Jaume Brutau, 4Veďns del Nucli Urbŕ
Escola Serena VallRiera, 25

Can Sanç
Sant Pere
Ametllareda
Urbanitzacions
Zona de muntanya

Constitució del nou Ajuntament

El nous ajuntaments es constituiran en sessió pública dissabte 13 de juny. En el cas que s’hagués interposat un recurs contenciós electoral contra la proclamació dels regidors electes, la constitució de les corporacions municipals es farŕ el dia 3 de juliol de 2015.

Informació relacionada
La xifra representa un 41,16% del total, gairebé quatre punts més que al 2011
Acord per Llavaneres se situa com a segona força més votada, seguida per CiU
Votacions en marxa als dos col·legis electorals de Llavaneres, on 7.650 electors estan cridats a les urnes per escollir el nou govern municipal
Dijous, 21 de maig de 2015
Debat electoral amb els candidats a l'alcaldia que concorren a les eleccions municipals de Sant Andreu de Llavaneres.
Els números 2 de les set candidatures que aspiren a governar l'Ajuntament de Llavaneres participen en el primer debat organitzat per Rŕdio Llavaneres
Dilluns, 18 de maig de 2015
Debat electoral amb els número dos de les candidatures que concorren a les eleccions municipals de Sant Andreu de Llavaneres.
Diputació de Barcelona
^