Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 07.11.2017
Versió per imprimir
Economia
Amb la gent gran de Llavaneres
Article del PP. Novembre de 2017
  • Governar és marcar prioritats, i per al nostre grup municipal la gent gran del nostre poble és una prioritat, ja que a ells els devem el que som, treballant incansablement fins a arribar a la seva merescuda jubilació, sempre ajudant a la família en els moments més difícils i havent-ho donat tot pels altres. Per aquests motius, els devem molt, i és de justícia ara tractar-los com es mereixen, amb respecte i humilitat.

    Tenim un magnífic Casal de la Gent Gran, però si aquest Casal no disposa dels serveis necessaris per al desenvolupament de les diferents activitats i tallers que es feien MAL ANEM; si fa tres mesos aproximadament que hi ha males olors i no es posa solució d'una forma urgent MAL ANEM; i si, a més, durant tot el mes d'agost no hi ha servei de bar i menjador MAL ANEM.

    Totes aquestes qüestions s'haurien d'haver solucionat immediatament si per a l'actual govern municipal la Gent Gran de Llavaneres fos una prioritat.

    Lamentem i sentim moltíssim aquesta situació, estem i estarem duent a terme les pertinents accions per poder solucionar d'una manera urgent aquests problemes.

    PER A NOSALTRES, EL BENESTAR DE LA GENT GRAN ÉS UNA PRIORITAT. S'HO MEREIXEN!

Diputació de Barcelona
^