Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 01.03.2018
Versió per imprimir
Comunicació
Temps turbulents a Sant Andreu de Llavaneres
Article de CiU. Febrer de 2018
  • La paraula lladre prové del llatí lladro, que significa soldat; això és a causa dels continus saquejos i robatoris que realitzaven les tropes romanes. Amb la decadència de l´Imperi Romà, el món rural va patir molts robatoris i, davant la falta d'imposició del govern, els veïns es van unir per fer defensa dels seus béns i de la seva llibertat.

    Avui s'ha disparat certa alarma social a Sant Andreu de Llavaneres. En l'últim any sobretot, arran de l'augment de robatoris a l'interior de domicilis dels llavanerencs. Sembla que la por s'està instal·lant al nostre poble. Ens diuen que hi ha màfies organitzades i que cada dues o tres setmanes arriben grups diferents i delinqüents que els deixen per fer batudes i sostreure tot el que troben. A dia d'avui tenim els Mossos, una policia local i un Ajuntament que vetlla per nosaltres. Sembla que tenim, fins i tot, un helicòpter vigilant.

    Però el mal de la delinqüència va a més. Ens fa falta més seguretat als nostres carrers, més càmeres, més presència i més consciència del problema.

    Avui no només hem de lluitar perquè no ens robin la dignitat i la llibertat, també per salvaguardar els nostres béns i la nostra seguretat.

Diputació de Barcelona
^