X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 01.10.2019
Versió per imprimir
Comunicació
L'hora de la veritat: els pressupostos
Article del PP. Setembre 2019
  • Fa uns mesos, els llavanerencs varen decidir a través del seu vot que ERC tingués majoria abolsuta per aquests propers quatre anys. El poble mai s´equivoca. Precisament, això és el que vam manifestar des del primer moment. Durant aquest temps, no es pot fer una valoració seriosa de l´acció de l´actual govern municipal doncs amb el mes d´agost inhàbil pràcticament l´únic que s´ha pogut fer és la composició del govern, dels grups de l´oposició, les comissions, etc…

    Properament, ens venen uns mesos importantíssims, ja que amb l´aprovació dels pressupostos es defineix l´acció de govern durant un any. El nostre grup municipal farà tot el posible perquè aquests pressupostos, així com les ordenances fiscals, siguin conseqüència del diàleg. El nostre grup vol mantener les mateixes ordenances fiscals i al mateix temps treballar perquè s´incloguin en els pressupostos tot un conjunt de fets fonamentals del nostre programa electoral, com el tema de la MILLORA DE LA NETEJA, la posada en marxa de la construcció de vivendes socials per a joves, la millora d´instruments per garantir la seguretat i la millora ostensible de les infraestructures de la zona del Balís, així com de la resta de la població. I com no, aquelles persones a les quals devem molt i que porten endavant les entitats esportives i culturals fer tot el possible perquè tinguin unes millors condicions.

    Esperem i desitgem que l´actual govern estigui per aquesta via de diàleg doncs estem convençuts que seria bo per a Sant Andreu de Llavaneres que els propers pressupostos municipals comptessin amb el màxim nombre de suports, cosa que significaria que serien uns pressupostos de tots i per a tots. No volem acabar aquest escrit sense agrair a tots els representants de les diferents entitats del poble el seu treball en benefici de la població. També volem agrair d´una manera especial la dedicació de la jutgessa de pau suplent, Beni Dosrius, aixi com desitjar a la nova jutgessa de pau suplent tot classe d´èxits.

Diputació de Barcelona
^