X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 30.07.2020
Versió per imprimir
Comunicació
Exercint una oposició responsable
Article del PSC. Juliol de 2020
  • La crisi sanitària, econòmica i social derivada de la COVID19, ha posat a prova a tots els grups municipals. L´experiència municipalista del PSC i el nostre sentit de responsabilitat ens obliga a mantenir una actitud lleial i propositiva, sent el nostre principal objectiu impulsar i fiscalitzar l'acció de govern, per garantir que totes les mesures que siguin necessàries, es prenguin sense dilació.

    El PSC està en contacte permanent amb totes les regidories, així com amb el nostre Alcalde, per detectar problemes, debatre les solucions i pactar mesures. En el ple d'abril el PSC de Llavaneres votà favorablement a la modificació dels pressupostos municipals de 2020.

    Aquesta modificació pressupostària, sense precedents, posa tots els recursos econòmics possibles a disposició de la regidoria de Benestar Social i Salut Pública per garantir que els ciutadans i ciutadanes de Llavaneres, en situació de vulnerabilitat, vegin les seves necessitats bàsiques cobertes amb ajuts al lloguer, subministraments i aliments.
    També posa importants recursos econòmics a disposició de la regidoria de Promoció Econòmica amb l'objectiu de recolzar al teixit empresarial del nostre municipi, evitant el tancament d'empreses i comerços, mantenint l'ocupació local. També s'ha incrementat el nombre de llocs de treball dels plans d´ocupació d'enguany.
    Les persones o empreses que necessitin ser rescatades temporalment, poden adreçar-se al nostre ajuntament i rebre els ajuts als quals tinguin dret.

    El PSC de Llavaneres va presentar en el ple de gener una moció per exigir al Govern de la Generalitat el pagament del deute pendent de les places d´Escola Bressol des de l‘any 2012. Les retallades van portar als municipis, amb l'ajuda de la Diputació de Barcelona, a assumir l´impagament del Govern, 1.800,00€ per alumne i any. El deute de la Generalitat amb el nostre municipi és d´un mínim de 600.000,00€. Aquesta importantíssima quantitat que el Govern deu al nostre municipi, és imprescindible per a les arques municipals, encara més en aquests temps de crisi. Aquesta moció no va prosperar a causa del vot en contra d'ERC.

Diputació de Barcelona
^