X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 30.07.2020
Versió per imprimir
Comunicació
Endavant malgrat els entrebancs
Article d'ERC. Juliol de 2020
  • Ens ha tocat de viure una de les pitjors pandèmies no només dels últims temps sinó dels últims segles. La covid-19 ens canvia les prioritats. Tots els plans d´ERC Llavaneres pel poble queden en un segon pla perquè la voluntat, el compromís i l´esforç ara passa per fer front a la pandèmia. En aquests temps que corren ens hem trobat un gran entrebanc això, però, no vol dir que la feina no se segueixi fent. És cert que alguns dels projectes que Esquerra volia desenvolupar aquest 2020 s´han vist modificats o ajornats. Ens ha tocat prendre decisions dures: suspendre la Festa Major de La Minera i veure els edificis municipals i els espais públics buits i tancats durant un temps. No són les coses que ens agrada anunciar però la responsabilitat és màxima. Ens sap molt greu però sempre posarem per davant la salut dels nostres ciutadans.

    Aquests 4 mesos on semblava que el món s´havia aturat, el Govern s´ha dedicat a traçar 4 línies i a buscar els recursos econòmics necessaris per a fer-hi front: foment de l´ocupació, ajuts a les empreses, ajuts a les famílies i tirar endavant projectes on les empreses, les famílies i la gent que no té feina s´hi puguin aferrar i hi puguin treballar.

    El futur, ara incert, ens indicarà si amb aquestes mesures som capaços de tirar endavant i de poder recuperar allò que ens creiem que era normal.

    Des d´aquest espai, a més, volem seguir fent una crida a la ciutadania perquè segueixi les mesures sanitàries necessàries perquè protegir-se a nivell individual és protegir la comunitat. Així doncs apel·lem a la consciència i responsabilitat de tots els llavanerencs.

    Distància, mans, mascareta.

Diputació de Barcelona
^