X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 01.02.2021
Versió per imprimir
Comunicació
Fent balanç del 2020
Article de Movem Llavaneres. Gener de 2021
  • 2020, l’any que tothom voldrà oblidar o el que passarà a la historia com el que va fer replantejar-nos el nostre dia a dia. Ara tothom parla de nova normalitat, però ningú sap del cert què significa aquesta nova normalitat. Des de Movem Llavaneres creiem que ha de passar per un estil de vida més sostenible i posant les persones al centre de les nostres prioritats.

    Malgrat les dificultat d’aquest any terrorífic, el nostre grup ha continuat treballant per aconseguir millorar la vida de les llavanerenques i llavanerencs, coordinant-nos amb el govern en tot allò que hem cregut necessari i sent crítics amb allò que creiem que es podia millorar.

    Fent balanç del que s’ha aconseguit des de Movem Llavaneres per a aquest 2020 volem destacar que, gràcies al nostre regidor, s’ha contractat els serveis d’una vetlladora per a l’Escola Jaume Llull, una necessitat que l’escola venia reclamant a la Generalitat sense obtindre resposta positiva; s’ha donat continuïtat al projecte Camins escolars (tal i com dúiem al nostre programa) amb el tancament a la circulació de vehicles a les hores d’entrada i sortida de l’Escola JLL, creiem en un poble més sostenible i segur per als vianants. Hem de lamentar, però, que la partida de 10.000€, que vam aconseguir incorporar al pressupost de 2020 per a fer l’estudi d’un hort solar al pàrquing de l’estació, es quedés sense fer servir i que farà engreixar, encara més, l’excessiu romanent que tenim al nostre ajuntament.

    Per últim, volem felicitar la gran tasca de les voluntàries i voluntaris de la Comissió de la Cavalcada. Realment va ser un muntatge meravellós que feia somniar als més menuts (i als més grans) i que ens feia oblidar, encara que fos per uns instants, aquest any catastròfic que hem viscut. Val a dir també que les mesures de seguretat i higiene van ser excepcionals. Malauradament, una gran part de la població no va poder gaudir d’aquest gran acte i encara sap més greu després de veure el resultat del muntatge. Estem segurs que aprendrem dels errors i aplicarem tots els esforços per a millorar els propers anys.

    Us desitgem un gran 2021!

    Segueix-nos a les xarxes socials!

    Facebook @MovemLlavaneres
    Twitter @LlavaneresMovem
    Instagram @MovemLlavaneres
    Mail movemllavaneres@gmail.com

Diputació de Barcelona
^