X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 01.02.2021
Versió per imprimir
Comunicació
2020: bon vent i barca nova
Article d'ERC. Gener de 2021
  • Semblava que mai no s´havia d´acabar, aquest 2020. Ha sigut un any llarg i feixuc i de ben segur que no el podrem oblidar. El Glòria ja sembla d´una altra dècada però des de l´inici, el 2020, ens va colpejar amb força.

    Esperem i desitgem que el 2021, malgrat el Filomena, sigui un any en què comencem a deixar enrere aquest malson de la covid. Confiem en què el procés de vacunació avanci i que l´avenç de la comunitat científica ens vagi ensenyant, poc a poc, la llum al final del túnel. En aquest sentit, estem molt contents que les residències del municipi hagin començat a rebre la primera dosi.

    Aquest 2021 també esperem que ens porti la finalització de la fase I del nou pavelló d´esports i una millora sensible del sistema de neteja viària i de la recollida d´escombraries. Les regidories de Medi Ambient i Serveis Municipals i les d´Esports i Urbanisme treballen sense descans per assolir aquests dos grans objectius enguany.

    Amb un ajuntament ja adaptat a les noves circumstàncies del teletreball i de l´excepcionalitat l´altra gran preocupació és el benestar de les famílies i dels empresaris i comerciants del municipi. Caldrà seguir oferint línies de subvenció, com s´ha fet des del març passat, per sostenir el teixit social de la vila.

     Part d´aquest benestar s´esdevindrà, també, si som capaços d´oferir espectacles culturals i ludicofestius en la mesura que sigui possible. Vam posar les bases de la virtualitat en la darrera edició de Sant Andreu i seguirem treballant perquè totes les dates que esperem els llavanerencs: fires, festes i festes majors segueixin presents al calendari de les nostres rutines i que ens serveixin per esbargir-nos i per afrontar amb un somriure aquesta segona primavera pandèmica.

Diputació de Barcelona
^