X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 30.04.2021
Versió per imprimir
Comunicació
Més Participació, més transparència
Article de Movem Llavaneres. Abril de 2021
  • Ja ha passat més d’un any des de que es va declarar la crisi sanitària provocada per la Covid. Més d’un any ple d’incerteses i de neguits: ERTES, malalties, familiars que ens han deixat i una llista inacabable de desgràcies. Però també ha provocat que les persones, d’una forma o d’una altra, estiguin més al dia de l’acció política, de què es fa i de què no es fa i, això, és quelcom positiu.

    Com ja sabeu, de les desgràcies n’hem d’aprendre sempre alguna lliçó i aquesta no serà l’excepció. L’Ajuntament, com a entitat més propera a la ciutadania ha de ser present sempre, en els moment bons i en els moments dolents (en aquests últims, encara més). Escoltar les necessitats de la població i donar resposta a les seves inquietuds ha de ser la principal raó d’existir del consistori. És per això que, en aquest afany d’aconseguir una proximitat de la política a la gent, el nostre grup municipal, Movem Llavaneres, ha presentat una moció al plenari de març de l’Ajuntament demanant precisament això, més participació ciutadana, més transparència.

    La nostra institució municipal disposa d’un seguit de Consells i Comissions ja creades amb l’objectiu principal d’obrir, d’una manera bidireccional, el flux d’informació i demandes del nostre poble. Si se’n fa un bon ús, esdevenen unes eines molt útils tant per a la ciutadania, que pot fer arribar d’una manera més directa i efectiva les seves necessitats, com per al propi Govern, que pot encaminar i redirigir les seves accions polítiques a cobrir les necessitats reals del municipi. Malauradament, alguns d’aquests Consells o Comissions estan desactivats, per això demanem a l’ajuntament que els reactivi (alguns tan necessaris en temps de crisi com el Consell de Treball i Empresa) i que, si es fa necessari, se’n creïn de nous.

    La població de Llavaneres és gent compromesa i participativa, sempre ho han demostrat tirant endavant un munt d’entitats i associacions que han farcit la nostra vila d’activitat i actes que ens han fet gaudir a totes i tots de molt bones estones. Creiem que és necessari escoltar-la i empoderar-la. La veu del poble ha de ser la veu de l’Ajuntament.

    Segueix-nos a les xarxes socials!

    Facebook @MovemLlavaneres
    Twitter @LlavaneresMovem
    Instagram @MovemLlavaneres
    Mail movemllavaneres@gmail.com

Diputació de Barcelona
^