Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 25.10.2021
Versió per imprimir
Comunicació
La responsabilitat per davant de tot
Article d'ERC. Octubre de 2021
  • El passat 4 de setembre amb una il·lusió enorme vam poder inaugurar, finalment, el nou pavelló municipal d'esports. Al cap de poc, malauradament, vam patir un episodi de pluges que va fer detectar unes filtracions d´aigua a la coberta de l'equipament.

    Des del primer moment, els càrrecs polítics i els tècnics es van personar a la zona i es van iniciar reunions de coordinació amb l'empresa constructora, Viscola. Al ple de setembre, de fet, vam demanar la presència del director executiu de l'obra perquè expliqués a la ciutadania les conclusions dels estudis i de les revisions. La Regidoria d'Esports, i el govern d'ERC en ple, vol fer saber a la ciutadania que exigirem el màxim a l'empresa constructora i que durem aquesta reclamació fins al final. No ens podem permetre que una obra tan esperada per tota la ciutadania se'ns presenti en aquest estat. Exigirem les solucions i les reparacions que s'escaiguin per aconseguir tenir una instal·lació esportiva referent al país en sostenibilitat però que, sobretot, pugui garantir la confortabilitat a llarg termini.

    Per altra banda, mitjans de comunicació han publicat articles sobre les investigacions que l'Oficina Antifrau té obertes a alguns regidors del consistori. La majoria s'obliden d'explicar que una de les denúncies ha quedat arxivada d'ofici i no ha tingut més recorregut. En aquest sentit, properament a més del comunicat que ja va oferir l'Ajuntament, convocarem des del govern d'ERC una audiència pública per donar l'oportunitat a la ciutadania a preguntar tots els dubtes que tinguin i desmentir les afirmacions tendencioses del articles de premsa.

    Seguirem treballant per tirar endavant el pla d'inversió que vam presentar en el número anterior i que, de fet, algunes accions ja s'estan executant malgrat tots els bastons a les rodes que ens vulguin posar.

Diputació de Barcelona
^