Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 26.10.2021
Versió per imprimir
Comunicació
Més serveis i menys impostos
Article del PP. Octubre de 2021
  • Som al darrer trimestre de l'any, que en el municipi se'n podria dir el trimestre econòmic. D'això es tracta, d'economitzar impostos i que els ciutadans contribuïm tan sols en allò absolutament imprescindible; l'actual situació així ho exigeix.

    L'actual govern municipal d'ERC té majoria absoluta. Això vol dir que poden aprovar els impostos i el pressupost que vulguin, però, i aquí es on volem intervenir, no és políticament correcte que l'aprovin en solitari.

    Per tenir el nostre suport, tant als impostos com als pressupostos posarem unes condicions, i en cas de no obtenir-les, no aconseguiran el nostre vot favorable; i potser es veuran obligats a aprovar-ho en solitari.

    El govern presumeix d'un excedent de tresoreria important, que ha de ser invertit en el poble, sense més. Ens oposem a qualsevol increment d'impostos, en especial de l'impost de béns immobles.

    Proposem que les inversions a realitzar, especialment de reparacions i millores dels nostres carrers, figurin en el pressupost amb noms i cognoms, no només amb una quantitat genèrica de diners, sinó amb la quantitat que s'hagi de destinar a cada actuació.

    Proposem que a més hi hagi una dotació genèrica per a imprevistos, com ha passat en altres ocasions, per exemple quan vam patir els efectes del temporal Glòria.

    La seguretat és absolutament imprescindible, per això demanem un increment del personal de la Policia i dels mitjans de què disposen.

    És important una millora de les ajudes a les famílies que més ho necessiten, per això cal ampliar el suport als serveis socials.

    També apostem per mantenir i incrementar el suport als emprenedors, que són la base i el futur de la nostra economia.

    A més, és del tot necessari, no només una millora, sinó un canvi radical en la política de neteja de la nostra població. L'estat dels contenidors és deplorable; estan molt bruts. Això s'ha d’acabar. Hem de tenir un poble net i digne: ho necessitem i ens ho mereixem.

    És per això que tenim aquests excedents de tresoreria; els diners han d'estar als carrers, per contribuir a millorar la qualitat de vida dels ciutadans, i no en el banc.

Diputació de Barcelona
^