X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 26.10.2021
Versió per imprimir
Comunicació
Una majoria absoluta efímera
Article de Movem Llavaneres. Octubre de 2021
  • Un gran poder comporta una gran responsabilitat (els seguidors de Marvel ho saben bé). Quan tenim al davant una majoria absoluta se sol caure en la creença que tot allò que fem està ben fet però la realitat és una altra molt diferent. El fet de gaudir d'aquest privilegi no fa altra cosa que afegir un plus a la responsabilitat de qui governa i, per descomptat, no tot s'hi val.

    Òbviament tens tot el poder per tirar endavant aquells projectes que inicialment volies desenvolupar i que, a priori, havies promès en campanya electoral. Ara bé, no pots menystenir les necessitats i les exigències que la ciutadania va reclamant durant els 4 anys de mandat que tens pel davant. Tampoc pots ignorar les peticions de l'oposició, doncs les majories absolutes són efímeres.

    I d'exigències volem parlar. A ningú li passa per alt la ineficiència de l'actual sistema de recollida d'escombraries. Les imatges diàries de les zones de contenidors son desoladores. I si és ben cert que l'incivisme d'algunes persones agreuja la situació, no ens podem escudar en això i és obligació del Govern de posar-hi remei. Tampoc ha de servir d'excusa el fet de que ja s'ha posat en marxa la nova licitació (o el projecte de la mateixa) del nou servei de recollida d'escombraries. Aquest és un procés molt llarg que pot durar més d'un any i la ciutadania no té la necessitat d'aguantar aquest despropòsit tant de temps.

    Des de Movem Llavaneres sempre hem sigut molt participatius en aquest tema, aportant noves idees per a millorar el servei. Per desgràcia, el Govern s'ha emmurallat i no accepta certes propostes ni crítiques constructives. Una pena. Però com dèiem abans: les majories absolutes són efímeres.

    Segueix-nos a les xarxes socials!

    Facebook

    Instagram

    Twitter

    Mail movemllavaneres@gmail.com

Diputació de Barcelona
^