X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 03.02.2022
Versió per imprimir
Comunicació
Per un 2022 millor
Article del PP. Gener de 2022
 • Acabem d´estrenar un nou any, que esperem que sigui millor que l´anterior, en especial pel que fa a salut.

  Des d´aquest article de la revista municipal, volem demanar a tots els nostres veïns i veïnes la màxima precaució pel que fa a la pandèmia: mantinguem les mesures de seguretat i evitem contagis.

  Ha arribat el moment d´impulsar i controlar el pressupost, que es va aprovar al 2021 per la majoria del ple municipal. El que abans era la teoria, ara és la pràctica.

  Des de l´oposició, controlarem que allò que es va aprovar sobre el paper, es porti a terme, es faci efectiu.

  Ens referim, principalment, a la política d´inversions, especialment a les actuacions de millora i reforma de les voreres i les vies de tota la població.

  Ens referim a l´increment del nombre d´agents de la Policia Local per incrementar i millorar la seguretat ciutadana.

  I ens referim també i en especial a la neteja. A data d´avui, no ha millorat sinó tot el contrari. El poble i, sobretot, les àrees de contenidors de les escombraries continuen estant en la mateixa condició lamentable que l´any passat.

  Des de l´oposició treballarem perquè el vot favorable que vam donar als pressupostos municipals d´aquest 2022 tingui un efecte positiu per a la nostra estimada població.
   
  Us volem desitjar a tots un feliç 2022, tant a nivell de salut com en la resta d´aspectes de la vida.

Diputació de Barcelona
^