Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 03.02.2022
Versió per imprimir
Comunicació
2022, consolidació dels projectes
Article d'ERC. Gener de 2022
  • Comencem un nou any amb il·lusió. Esperem i desitgem que tots els llavanerencs hagin gaudit, malgrat tot, de les festes i que aquest any nou que ara comença ens porti sobretot alegries. Després de superar els primers dos anys de mandat amb la pandèmia com a actor principal aquest 2022 desitgem que esdevingui un any més calmat en què es puguin desenvolupar en la seva plenitud totes les polítiques que des del govern s´han estat treballant. El pla d'inversions va endavant i segur que els veïns podreu veure les millores que el poble reclama, que el poble necessita.

    Aquest any també ha de ser molt important la qüestió de la neteja i de la recollida de residus. El govern ha provat de buscar consens en el nou model de recollida ja que és un projecte a llarg termini que ha de col·locar Llavaneres com a municipi de referència en qüestions de recollida selectiva. En els propers mesos veurem com desapareixen els contenidors i com s'implanta el nou sistema de recollida porta a porta. Això generarà molts canvis en la gestió i organització familiar però hem de ser valents i lluitar per una major responsabilitat en la gestió dels residus que pugui repercutir en una major sostenibilitat mediambiental.

    Caldrà fer molta pedagogia i que com a comunitat estiguem convençuts que només amb aquestes mesures podrem tirar el planeta endavant. La consciència mediambiental i ciutadana serà clau en el desenvolupament i esperem que tots els actors siguem responsables i fem responsables als nostres familiars, veïns i amics perquè aquest model sigui un èxit. Aquesta qüestió va lligada, també, a un nou contracte de neteja viària que garantirà sous dignes al personal de neteja i adaptarà la neteja al creixement poblacional que ha patit i pugui patir el municipi en els propers anys.

Diputació de Barcelona
^