Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 29.04.2022
Versió per imprimir
Comunicació
Un govern sense brúixola
Article de Junts per Llavaneres. Abril de 2022
  • Passa el temps i seguim amb un govern d’ERC sense rumb, però no per cansament; per incapacitat.

    Antifrau. Han perdut 2 mesos esperant un informe que acaba dient el que ja dèiem a Junts: que la transparència obliga a fer públic l’informe d’Antifrau que ha investigat l’alcalde Nani Mora i el regidor Albert Sala i els implica en cobraments indeguts i on es parla de “sou encobert”. I els obliga a tornar a l’Ajuntament 57.000 €.

    Festa del Pèsol. Es segueix fent les coses perquè sí; gastant diner públic sense sentit i sols per al lluïment de polítics... Podem entendre un acte de promoció del pèsol així si serveix per sortir en mitjans, per donar a conèixer el poble i el producte. Però si avui escrius “Llavaneres” a Google en l’apartat notícies, apareix en primer lloc “Un detingut per mantenir un cultiu de marihuana a Llavaneres”. Un bon treball de comunicació demana coneixement, planificació. Idees clares de l’objectiu i de com aconseguir-ho. La festa ha de tenir allò que ara no té: objectiu clar, estratègia de mitjans, de posicionament. Ha de ser una festa AMB la gent del poble i no un sopar a 55€ el cobert. I, sobretot, un cop passada la festa, avaluar resultats: impacte en mitjans, increment de venda de restaurants, de productors de pèsol, de comerç...

    POUM. Junts va presentar proposta per revisar el POUM. Entre 2013 i ara ha canviat la situació social i econòmica i cal revisar la previsió de creixement i desenvolupament. No cal dir van tombar la proposta. Així, preparem-nos per veure com ja han dit, augments d’edificabilitat als sectors per desenvolupar i creixement de població sense haver resolt problemes bàsics d’infraestructures, com l’ampliació de capacitat de la depuradora o l’ordenació de trànsit. Tot i el que ERC ha cridat sempre, la realitat és que no volen canviar el POUM. I no hi ha excusa: tenen la majoria per a fer-ho.

Diputació de Barcelona
^