X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 29.04.2022
Versió per imprimir
Comunicació
Els llavanerencs, el millor de Llavaneres
Article del PP. Abril de 2022
  • La veritat és que hem passat un temps molt difícil, ja que hem tingut una pandèmia que desgraciadament ha fet molt de mal. Com és normal, a Llavaneres, el voluntariat dels seus habitants ha estat més que a l'altura de les circumstàncies. Avui, quan la pandèmia sembla que afluixa, ens ha vingut una guerra que ens afecta a tots perquè afecta la llibertat de les persones. Una vegada més, els llavanerencs han demostrat qui som. Prova d'això és que vint ucraïnesos han sigut acollits per l'Ajuntament com també per particulars han ajudat els desplaçats tant com han pogut. Des del grup municipal popular, volem donar les gràcies a totes les ciutadanes i ciutadans d'aquest magnífic poble que el millor que té és aquesta vertebració de la seva societat.

    A més a més, lluitem perquè Llavaneres torni a ser el jardí de la comarca del Maresme, com era conegut anys enrere. Això vol dir, un poble net i segur. Demanem a l'actual govern municipal que faci força publicitat respecte el nou contracte de neteja viària i que expliqui tot el que suposarà per al dia a dia del poble. Els llavanerencs s'ho mereixen.
         
    També volem que la gent de Sant Andreu de Llavaneres sàpiga que el nostre grup municipal té quelcom a veure en les inversions a molts carrers que s'estan arreglant. Des del Partit Popular, també hem treballat per aconseguir inversions en nous habitatges socials al poble i també perquè ben aviat sigui una realitat l'ampliació de 450 metres quadrats del CAP de Sant Andreu de Llavaneres, amb els corresponents nous serveis.
         
    Al govern municipal, al qual vam felicitar al formar-se, li demanem, ja que són els màxims responsables del consistori, diàleg i més diàleg. I als grups de l´oposició, els demanem -com a mínim el nostre grup ho ha fet des del principi i així ho seguirà fent fins al final- allò que és més difícil però al mateix temps és més necessari: ser, en tot moment, constructiu.

Diputació de Barcelona
^