Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 25.07.2022
Versió per imprimir
Comunicació
Governar és marcar prioritats
Article del PP. Juliol de 2022
  • La prioritat ha de ser sempre el diàleg, amb els diferents partits polítics, les diferents entitats i el conjunt dels llavanerencs. Això en aquest mandat ha funcionat molt bé i el nostre grup dona les gràcies a totes les parts, sobretot en l'època de pandèmia. Volem felicitar dues entitats que recentment han celebrat eleccions: el Casal de la Gent Gran i el Club Esportiu Llavaneres. Els desitgem tota classe d’èxits.

    Nosaltres hem prioritzant el diàleg però hem topat amb un conjunt de mancances que ens preocupen molt: creiem que l'interès de la població sempre ha d’estar per damunt de qualsevol cosa. 

    Ens preocupa que el pavelló municipal, després d’un any, estigui amb aquesta situació i que a la piscina municipal no s’hagin previst, amb prou temps, les actuacions necessàries perquè tot funcioni com hauria que funcionar. No es pot permetre la manca de neteja viària ni les deixalles de mobles i altres voluminosos en els nostres boscos. Ni tampoc que els nostres joves no tinguin accés a un habitatge de lloguer a un preu assequible.

    El nostre grup creia, n'estava convençut, que quan el govern ens presentava un avantprojecte de millora urbanística d’una zona en concret, concretament de la urbanització de l'Ametllareda, prèviament ho havia comentat amb els veïns de la zona i més quant la inversió és de gairebé dos milions d'euros. La sorpresa ha estat descobrir que no ha estat així i degut a la manca de informació el nostre grup ha presentat una iniciativa en el passat plenari, per tal d’intentar que s’arribi a un acord entre els veïns i el govern. 

    Els passos de vianants a la platja, des del torrent del Balís, han de millorar i esperem que algun dia pugem gaudir d’una platja de qualitat.

    En definitiva, desitgem i volem un Llavaneres net i segur, un Llavaneres de qualitat.. com havia sigut... Els llavanerencs s’ho mereixen.

Diputació de Barcelona
^