Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 29.07.2022
Versió per imprimir
Comunicació
100% el Llavaneres que NO volem
Article de Movem Llavaneres. Juliol de 2022
  • ERC començava la seva campanya electoral amb l'eslògan «100% Llavaneres». Tres anys després de les eleccions i amb una majoria absoluta aconseguida amb menys del 50% dels vots dels llavanerencs i llavanerenques no sabem ben bé a què es referien amb aquesta proclama.

    Potser aquest 100% només inclou els membres d’una comunitat de veïns i veïnes als que l’Alcalde ha regalat per decret unes piscines municipals en perfectes condicions per 3 € al mes, mentre que a la resta de la població ens condemna a fer servir unes piscines okupades, sense vestidors (ja que tenen amiant), amb uns lavabos portàtils a peu de bany (de dubtosa higiene) i sense servei de bar, pel mòdic preu de 175 € la temporada.

    O potser aquest 100% no és prou gran per incloure el nostre teixit associatiu, el que ens ha omplert de vida els carrers amb un munt d’activitats any rere any de manera altruista. Un teixit associatiu que va morint poc a poc pel maltractament d’aquest Govern d’ERC que no ha sabut pagar allò que deu a les entitats i que ha provocat l’enterrament de les Barraques de festa major, tensionant les condicions per participar de les associacions. No són poques les veus d’entitats que se senten, com Els Banyuts i El Casal que han hagut de fer comunicats a les xarxes socials per intentar, desesperats, recuperar allò que els hi pertoca.

    També és probable que aquest 100% no inclogui la resta de representants polítics de l’oposició que, amb els seus vots, representen a més del 50% dels votants de Llavaneres i que, ple rere ple, veuen com les seves propostes per millorar el poble cauen en sac foradat.

    Aleshores ens preguntem: és aquest el Llavaneres que volem? Estem 100% segurs que no.

    Segueix-nos a les xarxes socials!

    Facebook @MovemLlavaneres

    Twitter @LlavaneresMovem

    Instagram @MovemLlavaneres

    Mail movemllavaneres@gmail.com

Diputació de Barcelona
^