X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 25.07.2022
Versió per imprimir
Comunicació
L'estiu ens ha portat tot de bones notícies!
Article d'ERC. Juliol de 2022
  • No podríem començar a escriure aquest article sense agrair i desitjar-li tota la sort i tots els encerts a la regidora Cano. La Maria José ha renunciat a l'acta de regidora durant el ple de juny per assumir noves responsabilitats en el seu món, la docència. Gràcies per la constància i la magnífica feina que has fet durant aquests anys al capdavant d'Esports i Educació al servei dels teus veïns i de tots els vilatants. A partir d'ara el grup d'ERC Llavaneres comptarà a l'equip de govern amb el regidor Mateu Pou a qui també el volem encoratjar per aquesta recta final de mandat a sumar esforços amb la resta dels companys i acabar de completar tots els projectes que hi ha engegats al municipi i que esperem culminar amb èxit ben aviat.

    Per si aquestes notícies no fossin prou bones, estem molt contents perquè, finalment, la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya ha donat la raó a l´alcalde Mora i al regidor Sala i no hauran de fer front a la petició de l´Oficina Antifrau de Catalunya que els reclamava uns diners per les assistències als òrgans de govern municipals durant l´anterior mandat. Enhorabona companys, no teníem cap dubte que això seria només una qüestió de temps. Seguirem treballant amb el mateix rigor i amb la mateixa valentia pel municipi i esperarem si tots aquells que us van acusar sense cap mena de proves rectifiquen i us demanen perdó.

    Per fi, després de 2 anys molt complicats, hem pogut celebrar amb normalitat La Minerva. Tot i caure enmig d'una onada de calor, esperem que tots els vilatants hagin pogut gaudir dels actes que s´hi han programat i que tothom s'hagi sentit part de la Festa Major d'estiu del municipi. Aquest estiu serà intens de participació, també, amb l´arrencada d'una nova edició dels Pressupostos Participatius i el ja tradicional cicle de concerts “Can Caralt, obert per vacances”. Bon estiu i bones vacances per a tothom!

Diputació de Barcelona
^