Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 28.10.2022
Versió per imprimir
Comunicació
Males formes
Article de Junts per Llavaneres. Octubre de 2022
  • Els polítics, quan governen, han d’escoltar. Si es decideix fer una inversió d’uns 2,5 M d’euros en un sector, com és el cas de l’Ametllareda, cal escoltar els veïns: al final són ells que hi viuen. Des de Junts per Catalunya-Acord, ens sembla poc edificant constatar com el govern municipal empeny cap a una direcció contrària a la dels veïns i ho fa, a més, amb menyspreu.

    No entenem les formes d’alguns membres del govern cap als veïns, que viuen amb preocupació el projecte i veuen com els ignoren i, en algun cas, amb manca d’educació. Un polític no pot dir “maleducats” a uns veïns que demanen ser escoltats; unes maneres que ens fan avergonyir en la nostra condició de regidors. El bon govern ha d’anar acompanyat, sempre d’un tracte educat i respectuós envers els ciutadans; també quan no t’agrada el que et diuen.

    El govern està vivint una realitat paral·lela; ha confós el poder que dona la majoria absoluta amb caciquisme, ha confós programa electoral amb les necessitats de la gent, cal escoltar als veïns, hem d’escoltar més per poder prendre les decisions més encertades.

    Lamentem l’actitud de l’alcalde vers Junts, la visita d’en Jordi Turull i el seu comportament foren inacceptables. Les tímides disculpes donades en el plenari, no són suficients davant les amenaces contra aquesta formació i menys, els crits que enmig de la plaça de la Vila va dirigir a membres de l’executiva de Junts. Un comportament impropi que esperem mai més es repeteixi.

    Escrivim aquest article, dies abans que el porta a porta comenci, sort a totes i tots.

    Finalment, Junts per Catalunya i Acord, us volem comunicar que a les properes eleccions ens presentarem en candidatures separades. Ambdós grups considerem que ha estat una experiència excel·lent, que ens ha servit per aprendre dels altres i conviure des de la diferència d’una forma exemplar.

Diputació de Barcelona
^