Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 28.10.2022
Versió per imprimir
Comunicació
Llavaneres 2023
Article del PP. Octubre de 2022
  • Tots som conscients de la greu situació econòmica que estem patint en aquests moments i res no fa preveure que el 2023 millori, ben al contrari.

    El nostre grup municipal, ateses les circumstàncies i estant a prop l'elaboració dels pressupostos municipals, volem informar als llavanerencs, que de cara a aquest proper any, farem tot el possible perquè la pressió fiscal no s'incrementi i si fos possible es pugui reduir. Les principals despeses les volem adreçar a les persones del nostre poble.

    En primer lloc reduint un 10% del total de les despeses (310.000 €), de les aportacions als membres de la corporació i incrementar les subvencions a les entitats socials, que tant han fet, fan i faran per el nostre poble.

    Començar el més aviat possible els 75 habitatges de lloguer social, tan necessaris per als joves del nostre poble, i que som conscients que l'actual equip de govern de majoria absoluta hi està treballant.

    Com sempre qualsevol obra o inversió que afecti veïns i/o comunitats, per part del govern, han tenint majoria absoluta, dialogar per arribar sempre a un acord i no a una imposició.

     Per al nostre grup municipal un dels sectors fonamentals de Llavaneres és la gent gran a qui tant li devem. En aquests moments molt il·lusionats a tirar endavant tot un conjunt d'iniciatives, com el cobriment de la terrassa del primer pis. Volem que siguin ells mateixos i ningú més, els que ens diguin allò que desitgen i necessiten, per donar vida al Casal de la Gent Gran, ells s'ho mereixen i nosaltres tenim l'obligació de facilitar-ho.

Diputació de Barcelona
^