X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 23.01.2023
Versió per imprimir
Comunicació
Compromesos amb Llavaneres
Article de C's. Gener de 2023
  • Cada cop que s'acosta el final del mandat, ens costa més escriure objectivament i cedim davant l'emotivitat de les nostres paraules i sensacions.

    Hem tingut el gran honor de ser servidors públics i d'haver compartit l'espai municipal de Sant Andreu de Llavaneres amb altres companys de partits polítics, diferents ideològicament.

    Tan sols ens agradaria agrair, sense que soni a comiat, ja que no ha arribat encara, haver conegut Persones amb majúscules, tant als plens com a fora i als esdeveniments en què hem coincidit. Sens dubte ens enduem un gran record.

    Hem estat oposició, sí, però entesa aquesta com un deure cap al votant que ens trasllada la seva veu per als plens i com un exercici de respecte constant, tant cap a l'equip de govern com a la resta d'integrants de l'oposició.

    Uns repetiran i altres no. Vindran cares noves i la resta serem tan sols un record. Demanem, perquè així ho exigeix la dignitat i grandesa de la nostra Institució, als que estiguin per venir, que mantinguin i promoguin, ja sigui en oposició o govern, el màxim respecte i consideració al contrari i que hi vegin el mateix poble, encara que amb diferent vot.

    Acabem aquest escrit posant èmfasi i fent un prec al Govern i a tots els ciutadans: no oblidem Ucraïna! Hi ha situacions que amb el temps es van diluint i la invasió de Rússia i la seva guerra a Ucraïna segueix necessitant l´ajuda de tots els països. Així mateix, per a tots els refugiats obligats per aquesta desraó.

    Un cop més gràcies a totes les persones amb qui hem compartit moments de tots els colors, però sens dubte de gran rellevància per al nostre poble Sant Andreu de Llavaneres.

Diputació de Barcelona
^