Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 31.01.2023
Versió per imprimir
Comunicació
Punt i seguit
Article d'ERC. Gener de 2023
  • Aquesta és la darrera revista del mandat 2019-2023. Quatre anys molt intensos: qui recorda, per exemple, el Glòria? No cal que parlem de la pandèmia que tots hem viscut i patit, la congelació de la utilització del romanent de tresoreria l'any 2020, la reforma de l'impost de la plusvàlua... Malgrat tot, el Govern ha lluitat contra totes aquestes adversitats i contra totes les traves que hem trobat en aquest camí.

    En aquests 4 anys s'ha pogut acabar la primera fase del pavelló d´esports i deixar enllestida tota la burocràcia perquè pugui començar la segona aquest 2023. La zona esportiva és una prioritat del Govern com també ho és el projecte bàsic de l´Espai Labandària que la Diputació de Barcelona ha valorat en 10 milions d´euros. Aquest trimestre també s'han d'atorgar les llicències per a la construcció dels habitatges de protecció oficial de lloguer. Ens creiem que l'habitatge és un dret i per això tirarem endavant la primera promoció d'HPO de lloguer. La valentia d´implantar un Porta a Porta la tardor passada ens ha donat la raó: el sistema funciona, la gent és responsable i només cal seguir-lo ajustant per assolir un percentatge de recollida encara millor. Les obres de l'Ametllareda, tan necessàries, han de ser juntament amb les obres del Grup Betlem l'inici d'un programa d´inversions i manteniment de clavegueram i via pública que no s'havia dut mai a terme al nostre municipi.

    El nou mandat que començarà enguany possiblement ho faci amb un equipament nou: capitania. Poder recuperar aquesta finca pel municipi ha sigut una altra carrera de fons que torna a col·locar, un cop més, la cultura i l'educació al centre del projecte polític d'Esquerra Llavaneres.

    Encarem la recta final carregats d'il·lusió, energia i ganes de seguir treballant per un projecte guanyador.

    Arremanguem-nos, sumem, construïm i fem poble!

Diputació de Barcelona
^