X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 31.01.2023
Versió per imprimir
Comunicació
Any electoral
Article de Junts per Llavaneres. Gener de 2023
  • En primer lloc, molt bon any a tots i a totes. Iniciem un any d'eleccions i properament tots els grups presentarem equips i propostes, perň avui us volem parlar de com creiem que s'ha de governar i quin ha de ser el tarannŕ del proper alcalde i equip de govern.

    Creiem que s'ha de governar desde l'autoritat moral; l'autoritat legal ja n'és d'important, perň la força moral i la voluntat clara de governar per defensar la gent és la primordial. Cal governar pensant en la gent, les seves necessitats, estar al costat del poble i no destruint el seu teixit associatiu. Cal consensuar els projectes amb els sectors afectats; cal recordar que el municipi té dos nuclis: el centre i el sector de mar i cal fer que es retrobin. Per aixň, cal escoltar a la gent i, sobretot, tenir empatia.

    La darrera enquesta feta a la població de Llavaneres per la Diputació de Barcelona, en una escala d'1 a 4, al govern li posa un 2. El govern, doncs, suspčnen temes clau i la sensació de deixadesa és ben patent. Ara ja és un projecte esgotat que cal renovar, i fer-ho amb gent preparada, amb coneixement sobre cada matčria i amb un ferm compromís de treball i estima incondicional pel nostre poble.

    El govern d'ERC, ha aconseguit el que era impensable: tots els grups de l'oposició, hem signat una proposta conjunta per convocar un ple extraordinari per tractar el servei de recollida Porta a Porta i els problemes molt greus que s'han generat en la recollida de brossa i la neteja viŕria.

    De fet, el propi govern ha reconegut que Fomento estŕ incomplint el contracte. Per cert, un contracte que ERC ha declarat en gran part confidencial (tot i ser un contracte públic) i que, per tant, els ciutadans no hi teniu accés. No entenem quč es vol amagar. Nosaltres ja estem preparats, amb molta il·lusió i amb moltes ganes d'escoltar-vos. Les nostres xarxes socials estan actives tot el dia per seguir recollint els vostres suggeriments. Amb vosaltres ho tenim a tocar. VISCA LLAVANERES.

Diputació de Barcelona
^