X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 26.07.2023
Versió per imprimir
Comunicació
Gràcies Llavaneres
Article del PP. Juliol de 2023
  • Voldríem agrair a tots els llavanerencs la confiança que ha fet possible tenir l'oportunitat de ser la tercera força política de l'Ajuntament. Un creixement important que ens ha permès aconseguir tres regidors i, amb responsabilitat, poder formar part del nou govern municipal.

    Ens trobem en un moment rellevant per a la nostra població. Tenim al davant un seguit de reptes que caldrà afrontar en aquests pròxims anys. Ens cal l'esforç i la serenitat de tots i totes. És per això que aquests anys ens cal tenir un govern que governi, amb determinació, amb rigor i amb ambició. Un govern que alhora també sigui dialogant i assoleixi sumar el màxim de suport.

    Volem tenir un Llavaneres amb serveis de qualitat, un poble cohesionat i segur. Perquè seguretat és un concepte que l'entenem de forma àmplia. Seguretat és també política social, lluita contra l'exclusió social, serveis públics de qualitat, integració, respecte, educació en valors, civisme, convivència.

    Volem ordenar i transformar de forma tranquil·la l'espai públic: amb una gestió responsable del territori, planificat i delimitat, amb criteris de sostenibilitat mediambiental, i que faciliti l'accés a l'habitatge, la creació de nous llocs de treball. Volem impulsar l'economia i el treball: amb polítiques de promoció econòmica que generin més llocs de treball i que ajudin a potenciar els valors, comercials i turístics.
    Volem modernitzar l'administració i apropar l'administració a la ciutadania. L'Ajuntament al servei de tothom, vetllant pel futur i tenint cura d'aquells detalls que promoguin una millora individual i col·lectiva.

    Treballarem de valent per millorar la qualitat de vida de tots els llavanerencs, aquest Llavaneres del futur, de les oportunitats, de l'equilibri, de la cohesió social, de la qualitat de vida la fem, amb el lideratge de l'Ajuntament, entre tots i totes.

Diputació de Barcelona
^