X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 26.07.2023
Versió per imprimir
Comunicació
Canvi de govern, sous i oposició constructiva
Article de Junts. Juliol de 2023
  • Comença un nou mandat amb un nou govern. Ara, amb un Ajuntament fragmentat amb diferents grups municipals, toca pactar, escoltar i arribar a acords.

    Volem agrair a totes les persones que han votat Junts per Llavaneres en les passades eleccions municipals i us assegurem que treballarem de valent per defensar els interessos de tota la ciutadania i per construir un poble millor per a tothom. Escoltant-vos, proposant i actuant. Hem de ser i serem útils. 

    Desitgem molta sort i molts encerts al nou govern, perň també volem manifestar la nostra perplexitat pels nous sous de l´Alcalde i la resta de regidors de govern. Han anat al mŕxim que la llei els permet cobrar i, creiem, que per una població com Llavaneres i veient el que cobren la majoria d´alcaldes/esses de poblacions similars a la nostra, es tracten de sous desorbitats.

    Encoratgem a les entitats, associacions i a la ciutadania en general que ens contacteu quan ho necessiteu, volem ser la vostra veu i presentar aquelles iniciatives que ens feu arribar, farem una oposició constructiva, perň també fiscalitzarem l´acció de govern, ja que per nosaltres retrocedir en drets socials o en la lluita feminista, LGTBI, la llengua catalana, entre d´altres, no és negociable.

    Finalment, us volem desitjar un bon estiu, una molt bona festa major i que gaudiu de l´estiu amb la família i les amistats en aquest període de descans. Ens veiem pel poble!

Diputació de Barcelona
^