X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 26.07.2023
Versió per imprimir
Comunicació
Més participació a Llavaneres, si us plau!
Article de Movem Llavaneres. Juliol de 2023
  • Si ens preguntem que és el primer que se’ns ve al cap quan volem definir Llavaneres en una paraula, sens dubte seria: PARTICIPACIÓ.

    I es que no podem dir res més després de veure el gran inici de Festa Major amb el Musical Mamma Mia de La Inestable. Més de 80 persones participant conjuntament per elaborar un acte d’alta qualitat on van fer ple en les dues sessions que van oferir altruistament a tota la població. 

    Volem felicitar la gran actuació dels actors i de les actrius, de tot l’equip de producció, regidors d’escenari i totes les persones i entitats que ho van fer possible, però no volem deixar de felicitar, també i en especial, la gran tasca dels músics, i el seu director Marcel Ferrer, que van ambientar l’obra i de posar en relleu que són tots alumnes sortides de la nostra Escola de Música Municipal. Creiem que any rere any demostren la gran tasca que fan i que, de totes totes, necessiten un edifici nou en condicions per poder continuar creixent i així poder oferir una millor educació musical per fomentar el talent dels nostres joves. Creiem que han demostrat sobradament que s’ho mereixen.

    D’altra banda, ja que parlem de participació, volem felicitar la creació de la nova Associació Moviment. Una associació que vol recuperar aquella participació ciutadana que tan ens ha caracteritzat als llavanerencs i llavanerenques sempre. En la seva presentació el passat 7 de juliol vam poder veure com gent jove sumaven esforços amb altra gent «no tan jove» per intentar tirar endavant moltes activitats pel municipi. I no només ens vam trobar un ampli ventall d’edats en aquella presentació, sinó també de sensibilitats polítiques i socials que ens van demostrar l’ànim de sumar que vol proporcionar Moviment.

    Des d’aquí els hi desitgem molts encerts!

    Segueix-nos a les xarxes socials!

    Facebook @MovemLlavaneres

    Twitter @LlavaneresMovem

    Instagram @MovemLlavaneres

    Mail movemllavaneres@gmail.com

Diputació de Barcelona
^