X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 26.07.2023
Versió per imprimir
Comunicació
Treballant sense pauses
Article del PSC. Juliol de 2023
  • Tot just ara fa un mes que treballem sense pauses. Hem fet una diagnosi preliminar per conèixer alguns dels problemes que tenim, com per exemple la deixadesa en el manteniment de via pública i la jardineria, i un dels principals problemes està en la manca de personal en alguns departaments com la brigada municipal, que té només tres treballadors en actiu de jardineria, un paleta i un lampista. Des de la Regidoria de Recursos Humans ja s'hi està treballant. Hem pogut fer reunions amb algunes de les associacions de veïns del municipi i ja estem treballant per resoldre algunes de les qüestions plantejades.

    Durant aquest temps s'ha fet neteja i reubicació de papereres de la zona d'esbarjo de gossos d'El Balís, s'ha fet manteniment de l'entorn de la zona esportiva i s'han habilitat dos espais d'accés amb vehicles per a persones amb mobilitat reduïda. S'ha millorat la seguretat dels vianants de l'accés cap a l'N-II en direcció a Girona. S'han estat pintant els ponts d'accés a la platja de les Barques i s'ha retirat la sorra acumulada de fa mesos al passeig marítim. Ens hem reunit amb el Consell Català de l'Esport per trobar fórmules de finançament per acabar de fer els vestidors del pavelló i amb la Generalitat per acabar de definir el projecte de pacificació de la carretera N-II. Respecte a la seguretat, hem fet un reforç d'estiu per poder donar un millor servei a la ciutadania. Hem llogat quatre motos policials per facilitar la mobilitat dels agents.

    Aviat actuarem a l'interior de la riera de Llavaneres per fer un bon manteniment, substituir els llums de la passera del Serena Vall, la reparació de rajoles en mal estat del carrer de Munt i la instal·lació de papereres noves amb cendrer i dispensadors de bosses per a la recollida de defecacions. Aquesta festa major s'ha plantejat diferent; aquest govern tripartit ha aconseguit que tornem a veure pels nostres carrers cercaviles amb els Gegants de Llavaneres i els Batucaires, que feia temps que no hi participaven.

Diputació de Barcelona
^