X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 30.10.2023
Versió per imprimir
Comunicació
Des-Informació
Article d'ERC. Octubre de 2023
  • Aquest mes d´octubre se celebra un any de la posada en funcionament del sistema de recollida de residus Porta a Porta. Entre tots ens hem de felicitar pel majúscul esforç que estem fent, que es veu reflectit en unes millors dades de recollida selectiva. Des d'ERC estem contents de la feina que es va dur a terme durant el mandat anterior. Cal que seguim compromesos amb un bon reciclatge i mantenint les campanyes de comunicació i l´Oficina del Porta a Porta com a centre de gestió. Només així tindrem un futur pròsper.

    També fa cinc mesos de la constitució del nou Govern. Des d´ERC creiem que no seguir amb les assemblees de barri i canviar el projecte per entrevistes amb l´alcalde no és participació ciutadana. També creiem que és important dir que no rebem les convocatòries amb prou antelació per poder assistir als actes d'homenatge, no se´ns informa dels processos de licitació que es duen a terme a l´Ajuntament –ni el de les Escoles Bressol que es va iniciar en el mandat anterior– ni se'ns convida a cap reunió per fer, per exemple, ni l'Ordenança de l'Aigua. Sí que és cert que s'ha creat el Consell de Treball, una reunió cada 3 mesos amb tots els regidors del consistori, que se'ns va dir que era per treballar projectes comuns. Veurem com funcionen aquests Consell. De moment tenim una falta d'informació important.

    El govern del tripartit PSC-PP-Acord està pintant i asfaltant, bona feina de maquillatge que era necessària, però això no ho és tot. On han quedat els grans projectes per Llavaneres? La segona fase del pavelló que ja s´hauria d´haver licitat; el projecte de l'Ametllareda que ja hauria d'estar iniciat o el projecte definitiu del Labandària que no s´ha encarregat. Veurem abans una altra prefectura de policia que un teatre? És aquest el lloc en què el nou Govern col·loca la cultura?

    Governar és prendre decisions. Sovint no tothom hi estarà d'acord però es prenen pensant en el conjunt de Llavaneres. Un clar exemple és el cobriment de la pista poliesportiva del parc de Sant Pere. Amb la decisió de tirar-la enrere, quan ja estava tot lligat, perdem un nou espai on es podria practicar esport tot i la calor o la pluja, però també perdem un espai cultural cobert. Cal que es posin les piles.

Diputació de Barcelona
^