X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 30.10.2023
Versió per imprimir
Comunicació
Millorant el poble
Article d'Acord per Llavaneres. Octubre de 2023
  • L'actuació d'Acord per Llavaneres des de la seva entrada al Govern Municipal ha estat adreçada a millorar les condicions de vida del nostre poble, sense menysprear actuacions anteriors. Actualment tenim al nostre càrrec les regidories d'Aigües Municipals, Obra Pública, Parcs i Jardins i Sostenibilitat.

    Aigües de Llavaneres. Estem treballant des de diferents fronts, la digitalització dels comptadors d'aigua, la millora del dipòsit de la Fornaca, la substitució de canonades de fibrociment des del bombeig de la Masia, on tenim el dipòsit principal, fins al centre del poble i l'aprovació d'una Ordenança d'Estalvi d'Aigua Municipal, entre d'altres actuacions, per potenciar l'estalvi d'aigua i conscienciar a la ciutadania sobre l'estat actual d'excepcionalitat per sequera. Actualment, a l'avinguda Jaume Brutau s'estan substituint les canonades de fibrociment per d'altres de polietilè. Posteriorment, es refarà tota la vorera per tal que sigui accessible en diferents trams.

    Obra Pública. S'està duent a terme el reasfaltament per fases de diferents vies municipals malmeses i adequant l'accessibilitat en diferents carrers i edificis municipals.

    Parcs i Jardins. S'està fent una neteja de les rieres, que estaven abandonades des de feia molt temps, i un pla de xoc en les zones verdes municipals. D'altra banda, s'ha començat la campanya de poda. Per informar de com es gestiona la campanya s'han organitzat sortides informatives obertes a tothom.

    Sostenibilitat. Estem treballant amb la possibilitat de constituir una comunitat energètica participada per l'Ajuntament i en què veïns i comerços del municipi es puguin beneficiar de l'estalvi energètic que això suposarà. La transició energètica l'hem de fer entre tots. I per últim ens agradaria destacar la col·laboració que hi ha entre els regidors del govern i les seves àrees per assolir l'objectiu de millorar el poble. Per millorar Llavaneres. Per acabar només ens queda desitjar-vos una bona Festa Major de Sant Andreu i un Bon Nadal per tothom.

    Estem a la vostra disposició a:

    info@acordperllavaneres.com
    Instagram @acordperllavaneres
    Web acordperllavaneres.com

Diputació de Barcelona
^