X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 31.01.2024
Versió per imprimir
Comunicació
Una lona no governa
Article d'ERC. Gener de 2024
  • El Govern ha decidit aturar 24 Habitatges de Protecció Oficial al Balís. En aquesta parcel·la NOMÉS s’hi pot fer això i, a més, també es renuncia als fons europeus  concedits que finançaven part de l’obra. La resta, anava a càrrec d’una fundació sense ànim de lucre. Una inversió a cost 0 que perden tots els ciutadans de Llavaneres i que impedirà als joves del municipi emancipar-se o que famílies segueixin pagant un preu desorbitat pel lloguer. L’excusa? No és una bona ubicació. Quants de vosaltres viviu al Balís?

    El 14 de gener l’ACA informa que els embassaments del país són al 16%. El Govern PSC-PP-Acord ha plantat una cinquantena d’arbres, que es regaran amb aigua freàtica, i s’ha gastat més de 6mil euros en jardineres per a zones comercials on hi ha plantat flor de temporada que regaran els botiguers amb aigua de boca. Enguany no notarem l’encariment del 32% de l’aigua perquè han camuflat aquesta pujada amb la baixada de clavegueram. Aquesta és la política de sequera? Encoratgem al Govern a governar: instal·lar dosificadors a les aixetes i regular-ne els polsadors, tancar les instal·lacions que no tinguin un sistema de recirculació d’aigua, tancar les aixetes d’horts municipals, invertir en l’aprofitament de les aigües grises dels edificis municipals i aplicar bonificacions fiscals als usuaris que redueixin el consum i que també instal·lin aquests sistemes. Segur que vosaltres també podeu fer alguna d’aquestes actuacions.

    2024, res de nou. El Govern no tira endavant els projectes de futur. On és el projecte final del Teatre al Labandària? Esperant que primer hi vagi la policia. I per la Cavalcada, el cau, l’ADF i els serveis municipals? Esperant que a ningú li faci nosa un edifici de serveis. I l’Escola de Música? Encara deuen buscar les claus de la Casa de Cultura  Massorrà que vam portar de Madrid.

Diputació de Barcelona
^