X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 18.01.2024
Versió per imprimir
Comunicació
Ara ja sí
Article del regidor no adscrit, Oriol Giralt. Gener de 2024
  • Volem començar aquest article desitjant-vos un molt bon any, fent extensiu aquest desig a aquelles persones que estan patint guerres salvatges i injustícies a diferents llocs del nostre planeta. Sembla que els humans estem condemnats a seguir comportant-nos com uns bàrbars i que no sabem com revertir-ho.

    El govern municipal ARA JA SI ha de començar a governar i presentar projectes a la ciutadania. Cert que fa tasques de manteniment que eren molt necessàries que amb l’anterior govern no s’estaven fent, però no tot és la gestió del dia a dia, cal plantejar projectes estratègics amb mirada de futur.

    De nou a Llavaneres tenim una obra pública amb problemes: si el pavelló fa anys que hauria d’estar acabat, però encara tenim barracons com a vestidors, ara el nou bar del camp de futbol, (obra caríssima i potser mal dimensionada), la tenim a mig fer, quan s’hauria d’haver entregat l’11 de gener. Potser tindrem problemes amb la constructora per a la seva finalització la podrem penalitzar amb sancions econòmiques, però qui acaba pagant aquesta gestió deficient és el ciutadà, que no disposa del servei. Els llavanerencs reclamem que les obres comencin i acabin. És cert que l’actual govern s’ha trobat a la taula aquest projecte, però ara això és el que menys importa; cal que normalitzem la vida pública i la gestió sigui d’una vegada per totes eficient i assenyada.

    Cal aprendre la lliçó i ser més diligents a l’hora de projectar, no podem tenir un poble mancat de serveis i els pocs que desenvolupem que estiguin parats, cal revertir aquesta situació amb urgència.

    Finalment, i com cada any, felicitar a la Comissió de la Cavalcada de Reis, que amb el seu esforç i dedicació fan una feina impagable. Felicitats de tot cor i moltes gràcies.

Diputació de Barcelona
^