Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 31.07.2024
Versió per imprimir
Comunicació
Un any treballant
Article d'Acord per Llavaneres. Juliol de 2024
  • Darrerament, diferents grups municipals de l’oposició ja han començat les maniobres per desgastar el govern municipal i han forçat la celebració d’un Ple extraordinari innecessari per posicionar l’ideari que el POUM s’ha de modificar, i han reclamat la desclassificació de 2 sectors a desenvolupar. Cal recordar que aquesta proposta ja es va presentar l’any 2022 pels regidors de Junts i Acord, Srs. Giralt i Rubal, i que van votar-hi en contra els 9 regidors d’ERC i amb l’abstenció del regidor de Movem, Sr. Casado.

    Acord per Llavaneres, fidel al seu programa electoral, va demanar valentia a la resta de grups per recordar que no són 2, sinó 3, els sectors a desclassificar per evitar un creixement massiu i que en el cas que es presentés una moció en aquest sentit els hi votaríem a favor. Aquí queda la proposta! 

    Intentar vendre la idea de la vertebració mar/muntanya del sector de la Riera, per deixar construir-hi 600 habitatges i que el sector es converteixi en una nova barriada de 1800 habitants nous, per part d’ERC, JUNTS i MOVEM no obeeix ni és coherent amb els interessos que defensaven en aquest Ple, parlant de gentrificació, d’estrès hídric i de salvació de la plana agrícola.

    Anant a les qüestions del dia a dia, des de les regidories d’Acord, Aigües Municipals i Obres Públiques, us informem que la rehabilitació del dipòsit de La Fornaca ja s’ha acabat, i que la substitució de la canonada, des de la Masia fins al centre del poble pels dos costats de la riera, segurament quan llegiu aquest article ja s’haurà acabat i estarà en funcionament.

    Gràcies a dues subvencions de l’ACA i de la Diputació, de més de 600.000,00 €, al setembre començarem a sectoritzar i digitalitzar la xarxa d’abastament d’aigua i a instal·lar comptadors de digitals, ja que, encara que la sequera ens ha donat una petita treva, cal estar ben preparats per episodis futurs. 

    Acord us desitja unes bones i merescudes vacances.

Diputació de Barcelona
^