Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 31.07.2024
Versió per imprimir
Comunicació
Cap a on vas, Llavaneres?
Article de Movem Llavaneres. Juliol de 2024
  • Fa temps que em pregunto en quina direcció anem com a poble. Mentre uns intenten estirar el carro des de l’associacionisme, amb propostes culturals, esportives o d’oci alternatiu per omplir de vida i activitats de Llavaneres, altres semblen endormiscats mirant-se el melic i en com poder gastar els diners públics de la forma més mediàtica per poder captar encara més uns vots buits que de poc serveixen per anar avançant cap a un futur cada cop més incert.

    El principal debat polític que s’hauria de pronunciar, aquell amb el que s’ha de decidir el futur del nostre municipi, ha quedat segrestat per un autoritarisme somrient que a tot diu que sí (de portes enfora) i a tot diu que no (de portes endins). 

    Alguns ens sentim orfes d’aquest debat necessari per tirar endavant el nostre futur, el dels nostres fills i filles. Fa poc més d’un any tothom reclamava més serveis, més neteja, més espais verds, menys ciment... Ara ja no se’n pot parlar de tot això, ara només podem riure les gràcies i donar palmadetes a l’espatlla, si no encara estàs mal vist. Ja no es poden tenir ideals, ja no els pots defensar sense caure en els insults i el menyspreu d’aquells que no en tenen i pensen que les coses s’arreglaran soles perquè mai no han tingut la necessitat de preocupar-se per res, només per ells mateixos.

    Per això em pregunto: Cap a on vas, Llavaneres? Ho necessito saber, necessito poder debatre amb tothom totes les idees i propostes que puguin sorgir (m’agradin o no) perquè d’això tracta la política, de poder compartir i confrontar idees, arribar a consensos i decidir democràticament el camí que volem construir. Qualsevol altra forma de fer no se’n pot dir democràcia.

    Ens trobarem pel camí!

    Segueix-nos a les xarxes socials!
    Facebook @MovemLlavaneres
    Twitter @LlavaneresMovem
    Instagram @MovemLlavaneres
    Mail movemllavaneres@gmail.com

Diputació de Barcelona
^